75 års erfarenhet
Vi vet vad som fungerar
500 000 nöjda kunder
Är du nästa?
Få ett varuprov
Under 30 kr är gratis!
0


Små kvantiteter reklampennor

Är du i behov små kvantiteter av reklampennor? Inga problem! Nu kan du beställa så lite som 50 reklampennor från urvalet nedan. Alla priser inkluderar: tryckkostnader, startkostnader och fraktkostnader! Dessutom kommer varorna att skickas inom två arbetsdagar! • Jolly penna
  +

  Jolly penna

  (0)
  • Från: 200 st
  • Spara upp till 20%
  • Material: plastic
  Från1,88 kr per st.
  Uträkna prisLåga kvantiteter, även för touchpennor

Letar du efter något mer speciellt? Då kan touchpennor med tryck vara ett bra alternativ till mer traditionella kulspetspennor! De har en gummispets som kan användas på touchskärmar (telefoner och surfplattor, inklusive de senaste iPad-modellerna) och de kan också beställas i så små kvantiteter som 50 enheter. De skickas också inom två arbetsdagar. Beställ nu från vårt urval nedan! • Light Up Logo Touch penna
  +

  Light Up Logo Touch penna

  (0)
  • Från: 50 st
  • Spara upp till 20%
  • Material: plastic
  Från7,25 kr per st.
  Uträkna pris

Små kvantiteter utan dolda överraskningar: alla kostnader ingår!

Hos IGO Profil har vi ett tydligt mål: att hjälpa dig marknadsföra ditt varumärke. Möjligheten att kunna beställa små mängder profilprodukter har varit ett av dom vanligaste önskemålen vi fått från våra kunder - och vi vill tillgodose era behov! Det är därför du nu kan beställa dina pennor med logga i så små kvantiteter som 50 enheter per beställning.

Hur fungerar det? Välj dina favoritprodukter och ladda upp din logotyp och design direkt via vår hemsida (det går snabbt och är enkelt). När vi har fått ditt godkännande  trycks dina pennor och skickas inom 2 arbetsdagar!

Det pris du ser per enhet är det pris du betalar - inga dolda kostnader! Det inkluderar tryckkostnader (bredvid klämman), startkostnader (för typsättning, tillverkningen av tryckplåtar och konfigurering av maskinerna) och fraktkostnader. Din logga lasergraveras på pennorna, vilket garanterar ett högkvalitativt tryck. Ditt varumärke kommer definitivt att sticka ut!Behöver du inte hundratals reklampennor? Vi hör dig!

Reklampennor är fantastiska att ge bort i syfte att göra reklam för ditt varumärke - de är funktionella, prisvärda och lätta att lämna över från en hand till en annan. Men du kanske inte alltid behöver hundratals pennor. 

Kanske ska du närvara på ett litet evenemang och bara behöver några dussintals pennor att ge bort till dina mest uppskattade besökare, partners och leverantörer. Eller så behöver du bara en liten mängd pennor att ha i receptionen på ditt kontor. Oavsett anledningen så förstår vi dig!

På IGO Promo erbjuder vi dig möjligheten att köpa så lite som 50 st, och upp till 500 pennor med tryck. Du kan också välja från ett brett urval av färger för att anpassa dina pennor och göra dem så besläktade med ditt varumärkes kärna som möjligt. Dussintals olika kombinationer är möjliga - och valet är ditt!

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj