75 års erfarenhet
Vi vet vad som fungerar
500 000 nöjda kunder
Är du nästa?
Få ett varuprov
Under 30 kr är gratis!
0

Genom ett exempel skall vi visa dig ifall en produkt är tillgänglig i fler färger. Säg att du går till den allmäna kategorin "Teknologi"; där kan du sedan klicka vidare till diverse underkategorier. Klickar du på "USB" kan du se vår kollektion USB-minnen. Låter du pekaren stanna på ett specifikt USB-minne, kan du omedelbart se om detta USB-minne finns tillgängligt i andra färger. Klickar du på en av färgerna kan du se den specifika produkten och dess produktnummer. Till vänster kan du se produkten i diverse färger. Klickar du på en annan färg, ser du den relevanta produkten i den valda färgen. Du kommer också att märka att produktnumret (framför produktnamnet) har ändrats. Till vänster på rutan finns ett filter. Här kan du t.ex. ange den önskade färgen och kapaciteten, vilket i sin tur ändrar produktnumret.

Sök på websidan
Du kan söka på websidan på fler sätt. Du kan:
• Hitta och välja produkter via de olika kategorierna.
• Skriva in ett ord i sökrutan.
• Skriva in den fyrsiffriga produktkoden i sökrutan, trycka "enter" och se en färg. Är produkten tillgänglig i fler färger kommer du att kunna välja den önskade färgen här.
• Skriva in den 6-siffriga produktkoden i sökrutan, trycka "enter" och se den relevanta produkten i den valda färgen.
• Skriva in den 8-siffriga produktkoden i sökrutan, trycka "enter" och se den relevanta produkten i den valda färgen med den valda tilläggsfunktionen.

Att använda filter
Ifall du har specifika önskemål och använder filter (på den vänstra sidan) då du söker, kommer din sökning att vara mer effektiv, och att hitta det du letar efter kommer att vara enklare. Du kan t.ex. lägga till filter på basen av färg, material, pris, märke etc.

Produktinformation
När du har valt en produkt och scrollar ner, kan du hitta mer information om produkten, bl.a. produktbeskrivning, specifikation, samt prisöversikt.

Kontakta oss gärna om det uppkommer frågor på info@igoprofil.se eller 08-505 000 00.

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj