Just nu bjuder vi på startkostnaden på alla beställningar och som vanligt - alltid fri frakt!

Beställ billiga
t-shirts på nätet:

snabb och säkert!
ATT KÖPA T-SHIRTS PÅ NÄTETÄR SNABBT OCH ENKELT
Reklam t-shirts kan användas på olika sätt för att marknadsföra ditt namn, företag, verksamhet , varumärke eller din logotyp. IGO Profil säljer billiga och tryckbara t-shirts på nätet, som du sedan kan använda till gruppaktiviteter, evenemang och företagsutflykter. I vår webbshop hittar du billiga t-shirts i olika former och storlekar. De billiga t-shirts är tillverkade av högt kvalitativt material. Ett smart sätt att marknadsföra: beställ billiga t-shirts på nätet för din marknadsföring.

Gildan Heavyweight Tshirt


T-shirt från märket Gildan ~ 100% krympt bomullsjersey (185 g/m²), förutom grå och mörkgrå (99% bomull/1% polyester) ~ dubbelsydda sömmar ~ raka ärmar ~ förstärkt söm från skuldra till skuldra. Tillgängliga storlekar: S, M, L, XL och XXL. XXXL tillgängligt vid begäran i färgerna vit, marinblå, svart och ljusgrå. Damer, herrar och barn, ni kan nu beställa dessa T-shirts i alla kombinationer.Köpa tryckta t-shirts på nätet

När du köper T-shirts på nätet kan du direkt ange var du vill placera trycket på t-shirtarna. Det finns gott om tryckmöjligheter. Med din beställning av t-shirts på nätet, kan du ange om du vill att trycket ska placeras på ärmen, på framsidan, på baksidan eller på bröstet. Din kampanj syns tydligt när du väljer den maximala tryckstorleken. Och det är vad du vill ha!


Med ett klick får du en digital-förhandsgranskning av tryckta t-shirts

Innan du beställer t-shirts på nätet, kan du titta på en förhandsvisning av den t-shirt som du väljer med ditt tryck. Gå till webbutiken och klicka på LogoView-verktyget. Ladda upp din logotyp och klicka sedan på den t-shirt som du önskar. Du kommer då att se en bild av t-shirten med din logotyp på. Detta ger dig en utmärkt intryck av hur dina tryckta t-shirts kommer se ut. Detta gäller även för alla andra gåvor i vårt sortiment.


Att köpa t-shirts på nätet är snabbt och enkelt

Följ stegen i beställningsprocessen och du kommer att ha beställt billiga t-shirts på nätet på bara några minuter. Enkelt, snabbt och säkert! Känner du dig obekväm vid att köpa billiga t-shirts på nätet, kan du alltid kontakta våra erfarna medarbetare. Om du vill kan du också skicka din beställning via e-post till sales@igoprofil.se, istället för att göra din beställning av t-shirts på nätet. Vi kommer snabbt att ta hand om din beställning.

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj