75 års erfarenhet
Vi vet vad som fungerar
500 000 nöjda kunder
Är du nästa?
Få ett varuprov
Under 30 kr är gratis!
0

Hos IGO Profil kan du beställa heliumballonger till alla dina festligheter. Du har kanske lagt märke till att heliumballonger håller på att göra en comeback på öppet hus-dagar, jubiléer, personalfester, mässor och andra event. Att få heliumballonger tryckta med din logga eller brand kommer att hjälpa dig med din marknadsföring. Hos IGO Profil är det förmånligt att beställa heliumballonger, också i diverse färger och storlekar. Ballongerna levereras i en mix av olika färger, men går också att beställas i endas en färg.

 • Metallic ballong 35 cm

  Metallic ballong 35 cm

  (0)
   Från0,72 kr per st.
   Uträkna pris

  Beställ heliumballonger med tryck

  Heliumballonger med tryck ser till att ditt budskap når fram. Du kan välja att trycka ballonger och dela ut dem som gåvor, eller använda dem som dekoration på mässor eller i dina företagsutrymmen. Önskar du heliumballonger med tryck? IGO Profil gör det möjligt. Vi ser till att dina heliumballonger är proffessionellt tryckta med ett kristallklart budskap.


  Beställ heliumballonger av hög kvalitet hos IGO Profil 

  I vår webbshop hittar du förmånliga ballonger i diverse färger, också med metallic-look. Ballongerna är gjorda av latex i hög kvalitet, och lämpar sig att fyllas med helium. Gasen hålls i ballongerna i ungefär 8 timmar. Det är snabbt och enkelt att beställa heliumballonger. Du kan beställa heliumballonger online, och få dina tryckta ballonger levererade på nolltid.

   Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
   Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj