Personlig rådgivning
Snabbast leverans

Jag vill ha en produkt med ett fint tryck, men har ingen egen design. Kan ni hjälpa mig?I vårt sortiment har vi en mängd produkter som vi kan trycka med knivskarpa fullfärgstryck. Har ni valt detta alternativ men har ingen egen design? Inga problem. IGO har fler standardmodeller för tryck i fullfärg som ni kan välja mellan. Läs mer om att välja er egen design.

Välj er design

Så väljer ni ett standard tryck i fullfärg online för era företagsgåvor

I vårt sortiment har vi en mängd produkter tillgängliga med knivskarpa tryck i fullfärg. Har ni valt en produkt som ni önskar trycka i fullfärg? Vi ger er möjligheten att välja mellan diverse standardtryck. Med ett tryck i fullfärg ger ni er gåva eller reklamartikel ett unikt, exklusivt utseende som ger mervärde.

I tillägg till dessa standardtryck eller er egen design kan vi också trycka er gåva med er logotyp eller individuella namn. Möjligheterna med fullfärgstryck är oändliga.

Val av standardtryck
Vilket tryck passar er gåva, målgrupp eller kampanj bäst? Välj mellan dessa:

Ko
Gräs
Trä
Blommor
Flyt
Giraff
Blommor
Tulpan
Eld
Ballonger

IGOPOST:/Customer Service/Gift/full-colour-prints_600px.jpg

Var meddelar man om att man önskar produkter med standardtryck?

Lägg till produkterna i er kundvagn och fortsätt med er beställning. I kommentarsfältet anger ni ert trycklternativ.

Vänligen ange tydligt:

• Namnet på trycket
Exempel:Skall tryckas med alternativet Ballonger

Önskar ni även trycka er logotyp I tillägg till standardtrycket? Ladda upp er logotyp I oderprocessen.

Önskar ni även individuella namn tryckta på era produkter I tillägg till standardtrycket? Skicka en .txt eller Excel fil. Läs instruktionerna här.

Inga tilläggskostnader för standardtryck I fullfärg
Ni betalar inga extra kostnader för trycken. Priset av dessa produkter inkluderar standardtrycket I fullfärg (exkl. moms). Startkostnader tillkommer dock som vanligt, och dessa varierar beroende på produkt. Ni kan se prisspecifikationerna I orderprocessen.

Kontakt
Då ni önskar beställa en produkt med standardtryck men önskar mer information om möjligheterna, personlig rådgivning eller har speciella önskemål, tveka inte att kontakta oss, vi hjälper gärna till!

E: order@igopost.se
T: 08-505 000 00

Har du frågor eller önskar hjälp, ta kontakt med oss på:

08 505 000 00
Alla vardagar från 8:00 - 17:00

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj