Just nu bjuder vi på startkostnaden på alla beställningar och som vanligt - alltid fri frakt!FIRMAGÅVOR I
SMÅ MÄNGDERIGO-POST erbjuder firmagåvor i små kvantiteterVill du erbjuda en firmagåva i ditt företags eller brands namn, men önskar beställa en mindre mängd? IGO-POST erbjuder företagsgåvor även i mindre kvantiteter:


Företagsgåvor med tryck i små kvantiteter

IGO-POST använder mängd- och volymrabatter. Detta betyder att prisen på produkter med tryck baserar sig på kvantitet. Att beställa i mindre kvantiteter är förstås ändå möjligt. Det minsta orderantalet för förmånliga produkter är högre än för mer exklusiva firmagåvor. Detta betyder att du kan beställa större mängder kulspetspennor med tryck för mässor och events, och färre för specialtillfällen. Att trycka kulspetspennor med personliga namn gör pennorna mer speciella.


Beställ inte firmagåvor i för små mängder eftersom det är roligt att ge

Om du önskar sprida ditt namn och brand regelmässigt och handgripligt, rekommenderas det att du ger dina kunder en företagsgåva eller reklamprodukt. Den spontana responsen du får är oftast positiv, vilket gör att givandet blir ännu trevligare. Kanske detta leder till att du delar ut företagsgåvor oftare. Därför lönar det sig att beställa mer på en gång, så att lagret inte tar slut för fort. Du kan också därtill beställa några mer exklusiva gåvor, för att utnyttja din budget mer effektivt och ha ett mer omfattande utbud företags- och reklamgåvor.

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj