Fri frakt och inga startkostnader
Personlig rådgivning

Snabbast leverans


BESTÄLL USB-MINNEN MED DITT TRYCK


Tryck USB-minnen med 2, 4, 8 eller 16 GB-kapacitet till ett förmånligt pris. Se våra mest prisvärda USB-minnen nedan:


En vardaglig syssla: att köpa ett USB-minne

För några år sedan användes fortfarande pappersfiler och disketter för lagring av information. Men i dagens samhälle med större behov av minneskapacitet, är USB-minnen mer praktiska. Alla kan använda en USB-sticka, och det är nästan omöjligt att tänka sig en företagsverksamhet eller den privata sektorn funktionera utan dem. En USB-sticka är förmånlig, kompakt och lämpar sig för att dela och föra över även stora mängder information. Därför är detta den ideala produkten för både företag och studeranden.


Att köpa ett USB-minne som reklamgåva

Valet att köpa USB-minnen hos IGO Profil och använda dem som reklamgåvor är utmärkt. Eftersom majoriteten av folk använder USB-minnen är de idealiska att köpa och trycka med din företagslogga, -namn eller -brand. På detta vis är det lätt att distribuera dem till dina målgrupper. I jämförelse med reklam i TV eller tidningar är USB-minnen med tryck ett lönsammare och effektivare alternativ. Mottagaren blir tacksam för en användbar företagsgåva, vilket i sin tur har en positiv inverkan på ditt brand.


Ett utmärkt val att köpa USB-minnen hos IGO-POST

IGO-POST har ett brett sortiment förmånliga USB-minnen, med diverse minneskapaciteter. För unik marknadsföring erbjuder IGO-POST även möjligheten att trycka dina USB-minnen, ladda upp förinstallerad data eller din logga som enhet. Vi erbjuder även möjligheten att ladda upp din önskade data som en auto-run funktion, vilket betyder att den öppnas automatiskt då USB-minnet kopplas till en dator. Ännu en orsak att köpa USB-minnen.

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj