Fri frakt och inga startkostnader
Personlig rådgivning

Snabbast leverans


Kaffekoppar med tryck framhäver ditt företags identitet

Vi trycker också koppar som används av dina gäster och anställda. Det är trevligt att bjuda gäster på kaffe i en professionellt tryckt kaffekopp. Du kan trycka kaffekopparna med din logga eller brand, eller med iögonfallande slogans och budskap. Kopparna kan tryckas i en eller fler färger. Att trycka din logga på kaffekoppar är ett effektivt sätt att uttrycka din firmaidentitet.


Ge kaffekoppar med tryck som firmagåvor

Hos IGO Profil finner du ett brett sortiment kaffekoppar i gåvoförpackning klara att användas som firmagåvor. Kopparna kan beställas med eller utan tryck och därefter fyllas med choklad, tryckta reklampennor eller en liten leksak. Bekanta dig med alternativen! En gåva med ditt tryck i en vacker förpackning ger mottagaren en positiv bild av ditt företag.


Hos IGO Profil finner du ett brett sortiment kaffekoppar av hög kvalitet. Önskar du kaffekoppar med tryck garanterar IGO Profil perfekt och professionellt tryck på dina koppar.

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj