0
Kära kund. Våra öppettider kommer inte att påverkas av COVID-19. Hela vår produktion rullar på som vanligt.

.

Gåvor till anställda och kunder i påsk!

Visste du att 29% av andelen anställda, i genomsnitt förväntar sig en gåva till påsk på sin arbetsplats? Påsk är ett ofta förbisett tillfälle att överraska sina anställda eller kunder. Var därför en av dem som uppmärksammar deras arbete, för det är en unik möjlighet att visa uppskattning.

De senaste åren har äggkartongen med 6 st godisägg varit bästsäljaren. På denna är det möjligt få etiketten tryckt i upp till fyra färger. Kontakta oss för en mer detaljerad offert.

Nedan kan du se vilka upställningar vi erbjuder till påsk:

  • Sötsaker: påskägg, choklad och lakrits från t.ex. Summerbird
  • Gåvor utan tryck: Designgåvor från kända varumärken, inklusive Georg Jensen, Lyngby, Kähler och Christian Bitz.
  • Gåvor med tryck: Trendiga vattenflaskor och powerbanks med tryck


Påskgodis: Påskägg, choklad och lakrits från t.ex. Summerbird

Det klassiska påskägget är och har alltid varit en favorit. Vi erbjuder otaliga varianter, storlekar och prisklasser från bland annat Summerbird. Ursprungligen var påskägget en skatt som betalades till kyrkan på 1300-talet. Numera är påskägget mer en tradition i påskfirandet och används fltigt som en gåva.

Vaktel ägg

90 g. Varje påse innehåller 9 st ägg. Välj mellan lakrits, hasselnöt med apelsin eller mörk mintchoklad.

Grymt pris!
79,00 kr per st.

4 ägg

120 g. Innehåller 4 olika sorters chokladägg med mandel, lakrits, karamell och marsipan.

Grymt pris!
119,00 kr per st.

Spring Favorites

260 g. Innehåller 9 olika sorters chokladägg med mandel, lakrits, karamell och marsipan.

Grymt pris!
279 kr per st.

Spring Collection

585 g. Innehåller 9 olika sorters chokladägg med mandel, lakrits, karamell och marsipan.

Grymt pris!
439,00 kr per st.


Gåvor utan tryck: Designgåvor från kända märken, inklusive Georg Jensen, Lyngby, Kähler och Christian Bitz

Den här påsken har vi valt att uppmärksamma produkter från stilsäkra danska designers. Företagsgåvor till påsk med små designartiklar är mycket eftertraktat bland anställda och garanteras att sprida positiv varumärkesmedvetenhet. Som butik kan du också använda designartiklar som gratis gåvor vid köp av andra produkter. Det är effektiv och billig marknadsföring som kommer att ha stort värde för dina kunder.

Bitz Skål i stengods

Bitz Skål - Grön / Mörkblå (Ø 12 cm) med 12 st. Belgiska fågelägg (130 g). Förpackade i cellofanpåse med svart rosett.

119,00 kr per st.

Lyngby glasskål

2 st. svarta Lyngby skålar i glas med 4 st praliner i äggform (100g), 4 st marsipanägg (80 g). Förpackade i cellofanpåse med gul rosett.

149,00 kr per st.

Kähler Bonbonjär

Bonbonjär från det välkända märket Kähler. Inklusive 12 st. Belgiska fågelägg (130 g). Förpackade i cellofanpåse med gul rosett.

289,00 per st.

Georg Jensen Cobra skål

Av rostfritt stål. Metall ägg inklusive 7 Marsipanägg (140 g).

589,00 kr per st.


Gåvor med tryck: Gåvor som vattenflaskor, väskor eller powerbanks med tryck

I allmänhet har vi blivit mer medvetna om vår köp-och-kast-kultur. Så varför inte ge bort en gåva som faktiskt kommer till användning mer än en gång. Genom olika undersökningar inom branschen, har vi funnit att väskor och vattenflaskor med tryck i synnerhet är bland de mest uppskattade gåvorna. Glada medarbetare som profilerar företagets logga från sin arbetsplats är de bästa ambassadörerna som någon organisation kan önska sig.

Kambukka® vattenflaska

750 ml vakuumisolerad 18/8 RVS vattenflaska från Kambukka® • utmärkt kvalitet • BPA-fri • håller drycker iskalla i upp till 21 timmar • universallock; passar även andra drickflaskor i Kambukka®-sortimentet.

Från 241,97 kr per st.

Contigo Byron termosmugg

590 ml termosmugg med väggar i rostfritt stål: vakuumisolerad och stort non-slip gummigrepp. Dricköppning med SNAPSEAL®-teknologi som gör det enkelt att dricka från muggen. Elegant utseende med högglansig yta. Drycken hålls varm i upp till 6 timmar och kall i upp till 12 timmar.

Från 229,25 kr per st.

Bobby ryggsäck

Stöldsäker ryggsäck i polyester av hög kvalitet. Gömt blixtlås och undangömda fickor, oskärbart material, USB-port och reflexdetaljer för att synas i mörkret. Lätt vattenavvisande och stötsäker. De fodrade fickorna är passande för laptops och surfplattor upp till 15.6 tum. Registrerad design®.

Från 609,71 kr per st.

Relay 20 000 mAh powerbank

Powerbanken har ett högkvalitativt 20000 mAh litiumjonbatteri och en ficklampa. De 4 blå LED-indikatorerna visar powerbankens återstående batterikapacitet. Inklusive USB- och micro-USB laddningskabel. Förpackas styckvis i presentask. ABS-plast.

Från 406,88 kr per st.Låt oss göra en kostnadsfri offert till er!

För att vi skall kunna hjälpa er på bästa sätt, är det viktigt att ni reflekterar över produkternas ändamål, er budget och inte minst er deadline. Kontakta oss på 08 505 000 00 eller skicka ett mail till info@igoprofil.se med din information. Vi ser fram emot att höra från dig!

Se alla produkter här


 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj