75 års erfarenhet
Vi vet vad som fungerar
500 000 nöjda kunder
Är du nästa?
Få ett varuprov
Under 20 kr är gratis!
0

Hugo Boss exklusiva gåvor

Vi är stolta över att presentera några av världens mest eleganta och extraordinära profilgåvor på denna planet - Hugo Boss-kollektionen. Från snygga pennor och anteckningsblock till USB-nyckelringar, paraplyer och till och med vintillbehör. Denna sida visar några bra exempel på vad som händer när du blandar funktion med design. Nedan följer några exempel på snygga skrivinstrument, brevpapper, accessoarer och presenter. Dessa produkter är för dig som inte vill låta design gå på kompromiss med funktionalitet och kvalitet. Det känns bara så mycket bättre att signera med en exklusiv, klassisk Hugo Boss-penna.

Upptäck 2019 kollektionen

Skrivinstrument

Att skriva för hand med pennorna från Hugo Boss gör skrivandet till en upplevelse. Pennor och redskap är resultatet av en fantastisk produktutvecklings process. Oavsett om man gillar en metallisk tung penna, en gummimjuk känsla eller präglat läder - finns det en modell för alla. Välj inte den första, bästa pennan du ser, ta dig lite tid att fundera över dem alla och hitta den modellen du förtjänar.


Ribbon HSR9064N

Ribbon har kontrasten mellan en mjuk beröringsyta, matt lackering och mörkt chromade detaljer. Den innovativa korken med mjuk beröring och den framstående Hugo Boss loggan ger pennan ett modernt utseende med en avslappnad twist. Den perfekt balanserade silhuetten möjliggör en optimal skrivupplevelse.


Från 266,00 kr - Få en kostnadsfri offert
Mechanic Dark Chrome HSS9634D

Mechanic är inspirerad av en idé om rå industriell estetik, med inslag av lyxiga undertoner i yta och finish. Penkroppens delar är var och en separat pläterade och polerade, för ett resultat som är elegant och förfinat. Gravera med er logotype, så har du en av de mest fantastiska företagsgåvor på marknaden.


Från 488 kr - Få en kostnadsfri offert


Anteckningsböcker

En Analog värld. Penna möter papper, och det känns bra. Din penna är ingenting utan anteckningar där dina tankar kan flyta fritt, eller där du kan skissa ut din nästa stora idé. Glöm världen runt om dig och fokusera på känslan av att tömma dina tankar på krispigt, rent papper. Anteckningark från Hugo Boss väntar bara på att du ska berätta just din historia. Vad inspirerar dig?


Set Essential HPHR807A

Med sitt klassiska uttryck har Essential en mer feminin sida, tillgängliga i en rad livliga feminina nyanser; crème, vinröd, grå, marinblå och svart. Det guldiga trycket ger denna samling en förfinad och tidlös elegans. Vardagslyxen som alla vill ha på sitt bord.


Från 1.290,00 - Få en kostnadsfri offert
A6 Storyline HNM704L

Storyline och deras utsökta, eleganta design finns i en mängd olika färger. Dra bort gummibandet, öppna boken och låt din berättelse utvecklas på dessa flotta pappersark. Ihopkopplad med en snygg penna kommer dina tankar äntligen att få ett nytt hem. Storyline är verkligen en optimal affärsgåva.


Från 74,00 kr - Få en kostnadsfri offert


Tillbehör

Spelar tillbehör verkligen någon roll? Det är som att fråga om färgen på din slips gör någon skillnad- och visst gjör den det! Nöj dig inte, dina val är en återspegling av din personlighet. Är du en som uppskattar kvalitet, bra design och minimalistisk estetik? Naturligtvis är du det, och likasinnade människor köper sina tillbehör hos Hugo Boss. Det finns en anledning till att de är så populära.


Dokument Mapp A5 + Power bank Epitome HDN901A

Dokumentmapp och Power Bank -kombinerat! Epitome är ett perfekt exempel när funktionalitet möter elegant design. Dokumentmappen kramar om dina viktigaste dokument medan power banken ger dig möjligheten att ladda din enhet - din nyckel till effektivitet utan avbrott. En avancerad funktionell present till den teknikintresserade.


Från 900,00 kr - Få en kostnadsfri offert
Högtalare Epitome HAE901A

Högtalare är mer än bara bra ljud. Det är ett vackert, litet förfinat paket, designat för att se fantastiskt ut medan det spelar dina favoritlåtar.


Från 318,00 - Få en kostnadsfri offert


Gåvor

Är du redo att bli den som dina kunder och relationer alltid vill mötas med? Ge bort lyxigt vintillbehör, en designnyckelring eller kanske en exklusiv penna. Fråga dig själv: "Hur skulle jag känna om jag fick den här?", Ja - kom ihåg den känslan. Dina mottagare kommer säkert att känna på samma sätt. Ge bort rätt gåva nu, och bli ihågkommen för god smak och uppskattad vård av er relation.


Paraply Illusion HUN804H

Paraplyer är mer än ett skydd mot regnigt väder. Det är en chans att visa både varumärke och stil. Dessa klassiska nylonparaplyer med ett grått illusionärt mönster kommer i både kompakt och full storlek. Det kompakta paraplyet är för dig som är på språng och full storlek passar dig bättre om du bara vill hålla dig torr på väg till jobbet.


Från 300,00 - Få en kostnadsfri offert
Vinuppsättning Distinct HAW592

Distinct vintillbehör är här för att se till att du alltid har en bra present att ge bort. Att njuta av ett gott glas vin (med eller utan alkohol) passar speciella stunder med dina nära och kära. Se till att ditt varumärke blir en del av dessa stunder.


Från 535,00 - Få en kostnadsfri offert


Få en kostnadsfri offert i dag!
Ring eller maila oss på 08 505 000 00 eller sales@igoprofil.se så är vi redo att hjälpa till med frågor eller funderingar.
Vi uppmärksammar att det ännu inte är möjligt att beställa Hugo Boss direkt online i vår webshop, men vi tar gärna imot din beställning via mail eller telefon.


 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj