Personlig rådgivning
Snabbast leverans

Hos IGO Profil finner du linjaler i en mängd olika längder: 10 cm, 20 cm och 30 cm. En del linjaler har även mått i tum. Linjalerna är tillgängliga i olika material, trä eller plast. Några erbjuder även fler funktioner: kalkylator, laserpekare eller ett inlagt måttband. Det finns en linjal med tryck för varje ändamål och målgrupp.

 • WoodRuler linjal

  WoodRuler linjal

  (0)
  Från4,50 kr per st.
  Uträkna pris
 • Liner linjal
  +

  Liner linjal

  (0)
  Från2,65 kr per st.
  Uträkna pris
 • LiniBox färgpennor

  LiniBox färgpennor

  (0)
  Från14,00 kr per st.
  Uträkna pris
 • Remember bokmärkeBästsäljare

  Remember bokmärke

  (0)
  Från2,70 kr per st.
  Uträkna pris

Funktionella reklamprodukter till kontoret? Skaffa linjaler med tryck!

Kontorsprodukter med tryck kommer till användning i din interna branding. Att trycka kontorsartiklar med din logga eller firmanamn ger dig en röd tråd i genom hela företaget. Möjligheterna med tryckta kontorsartiklar är oändliga, vi erbjuder t.ex. almanackor, pennor, anteckningsböcker, musmattor och linjaler med tryck för att nämna några. Det finns också en mängd andra produkter lämpliga för kontorsmiljöer, som är tillgängliga med tryck. Då dina anställda sitter vid skrivbordet och arbetar kan de se företagsloggan eller -namnet runt sig. Detta kommer att ha en positiv inverkan på de anställda, samtidigt som det automatiskt fungerar som ett visitkort vid kundbesök.


Linjaler med tryck för olika målgrupper

Om du funderar på att beställa linjaler med tryck, vilken är målgruppen? Linjaler med tryck är det perfekta kontorstillbehöret. Målgruppen som först dyker upp är naturligtvis skolelever. Varje elev har bruk av en linjal och en linjal med tryck har en positiv inverkan. Dina kunder kan också använda kontorsprodukter hemma. En kalkylator, skrivbordsklocka, anteckningsbok eller kalender med tryck är alla praktiska och användbara produkter i hemmet.

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj