Personlig rådgivning

Snabbast leveransMäss-säsongen har börjat. Om du planerar att delta på några mässor under de kommande månaderna måste du kolla in våra erbjudanden för mars månad! Följande marknadsföringsprodukter och erbjudanden ger dig möjlighet att öka din varumärkessynlighet, stärka relationerna med dina kunder, partners och leverantörer och kanske till och med påbörja nya samarbeten! 

Med din logga på produkterna sticker du ut från dina konkurrenter. Spara upp til 25% - Endast fram till 31 mars!Spara 25% 

SmartCharger 2-i-1 nyckelband


Om man ska vara helt ärlig kan mässor vara rätt långa och ansträngande - och batterinivån på din telefon borde stå långt ner på listan över saker du behöver oroa dig över. Om du inte vill ha en laddare eller en bärbar powerbank med dig hela dagen är SmartCharger-nyckelbandet den bästä lösningen! Det här nyckelbandet med tryck levereras med en 2-i-1 kontakt (Micro-USB och iOS) på ena sidan och en vanlig USB-kontakt på den andra sidan - som låter dig ansluta telefonen til din dator för att få den nödvändiga batteriladdningen för att överleva dagen. 

Fäst din entré biljett, ID-kort eller nycklar på nyckelbandet - samt din logga runt halsen!

Läs produktbetyg          Beställ nu och spara 25%Produkter du bara måste ha i din monter!


När du ställer ut på en mässa finns det vissa reklamprodkter som du inte kan vara utan i din monter. Pennor med din logga är alltid ett måste, liksom goodiebags fyllda med diit företags kataloger och gåvor. Sötsaker som pryds av din logga blir också en uppskattad detalj, så glöm inte dem! 

Kolla in vårt urval av viktiga produkter inför mässor här nedan och dra nytta av fantastiska rabatter på upp til 20%! Tryck din logga på dem så är du redo att få ditt varumärke att sticka ut!


 • Athos Touch kulspetspenna
  +

  Athos Touch kulspetspenna

  (2)
  Från2,55 kr per st.
  Uträkna pris
 • Shopper shoppingpåse
  +

  Shopper shoppingpåse

  (1)
  Från4,50 kr per st.
  Uträkna pris
 • Round Mint pepparmint

  Round Mint pepparmint

  (0)
  Från3,00 kr per st.
  Uträkna pris

Sprid ditt varumärke!

Att dela ut profilgåvor på mässor är ett utmärkt sätt att sprida ditt varumärke. Vill du göra ett bra intryck på dina besökare, partners och leverantörer? Se då till att ge dem något användbart och praktiskt!

Det har alltid varit viktigt att kunna vara säker när man är online - så överraska dina besökare med webbkameraskydd med din logga. Om du är ute efter mer traditionella gåvor funkar alltid reklampennor och nyckelringar. Beställ innan 31 mars och spara upp till 20% på produkter i urvalet nedan.


 • Jolly penna
  +

  Jolly penna

  (0)
  Från1,65 kr per st.
  Uträkna pris
 • OpenLED lampa/öppnare

  OpenLED lampa/öppnare

  (0)
  Från12,00 kr per st.
  Uträkna pris
Vill du få våra senaste nyheter och kampanjer direkt i din inkorg? Prenumerera på vårt nyhetsbrev nedan!


 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj