75 års erfarenhet
Vi vet vad som fungerar
500 000 nöjda kunder
Är du nästa?
Få ett varuprov
Under 20 kr är gratis!
0


Gör er gåva mer personlig!

Er gåva tryckt med en unik egen design, personligt fotografi eller ert namn? Allt är möjligt! De nyaste tryckmetoderna och attraktiva pris gör skräddarsyda produkter tillgängliga för alla. Gör er marknadsföring mer personlig och visuellt tilldragande. Bara för att ni kan.Trendigt just nu!

Skräddarsytt fungerar! I dagens samhälle blir vi bombarderade med information och att sålla är därför nödvändigt. Hur ser ni till att ni märks i all denna information och kommunikation? Svaret är kanske självklart: Ni måste personligen anses attraktiva av er målgrupp. Detta är kanske något ni redan gör via telefon, e-mail och kanske även tryck? Vi ger er möjligheten att skräddarsy era gåvor och giveaways.Hur fungerar det att skräddarsy?

Önskar ni endast förnamnet av er kund på produkten? Eller skall det kombineras med er logotyp? Kanske ni önskar lägga till en bakgrund. Möjligheterna är oändliga! Förstås beror det också på själva produkten som ni önskar låta trycka på. En penna har helt enkelt mindre yta att trycka på än t.ex. en tygpåse. Det är viktigt att ladda upp ett korrekt och detaljerat tryck. HÄR finner ni instruktioner om hur det går till. Vi ger gärna råd och mer information. Vänligen kontakta oss på salg@igoprofil.se eller 08-505 000 50Vilka produkter är möjliga att skräddarsy?

Hos IGO-Post trycker vi med 12 olika tryckmetoder. Alla metoder passar dock inte lika bra för att skräddarsy med. För tillfället har vi tre metoder som används för att skräddarsy produkter, fullfärg/digitaltryck, lasergravering och sublimationstryck. Vi kan trycka en mängd olika produkter med dessa metoder, allt från pennor till muggar och nödladdare. Nyfiken på fler produkter? Se vår inspirationssida om att skräddarsy.Hur levererar vi en namnlista?

Ni har valt att beställa produkter som skall skräddarsys, ett ypperligt val eftersom dessa med största sannolikhet kommer att uppskattas lite extra av mottagaren. Vi från vår sida önskar förstås förse dessa produkter med era kunders namn tryckta i bästa möjliga kvalitet. Naturligtvis vill ni ge era kunder en gåva som kan uppskattas en lång tid framöver.

Namnlistor kan levereras som Excel- eller .txt-fil.


Hur fungerar det att trycka i fullfärg?

I vårt sortiment finns en mängd produkter som är möjliga att trycka i fullfärg. Har ni valt en produkt som ni önskar trycka i fullfärg? Vi erbjuder också möjligheten att välja något av våra standardtryck. Med en produkt som har tryckts i fullfärg ger ni en gåva med unikt och exklusivt utseende och känsla.IGOPOST:/Landingspages/Personalize/banner-5.jpgHur förpackas produkterna?

Vi packar produkterna i enlighet med era önskemål. Vi kan t.ex. om ni beställer pennor graverade med individuella namn, packa dem enskilt i askar, och förse askarna med samma namn som på pennan. Dessa askar kan enkelt beställas i kombination med pennorna. Denna valmöjlighet blir synlig i kundvagnen.


     Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
     Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj