Fri frakt och inga startkostnader
Personlig rådgivning

Snabbast leveransPaketleverans genom drönare, självkörande bilar, kr yptovalutor, familjerobotar och smarta aktivitets armband. Oavsett om du är en entreprenör, marknadsförare, CEO eller sekreterare så har du säkert sett de teknologiska trenderna som sveper in över hela världen. Vi lever i en värld i ständig förändring.
RFID - anti-skimming produkter


Identitetsstöld och olovlig av läsning av kortdetaljer sker varje dag och det ökar i omfång. Fler och fler föredrar att betala med kort utan inmatning av PIN-kod. De digitala tjuvarna blir allt mer kreativa och kan idag avl äsa all information från ditt bank kort endast genom att passera dig på gatan. För att skydda sig mot denna typen av brott är det smart att förvara sina kort i en RFID-beskyddande korthåll are eller plånbok. Detta produkter skyddar också mot slitage.
COB LED-ljusÄr du redo för nästa generations teknologi inom LED-ljus? COB (Chips on Board) är en teknologi som innebär att små LED-ljus placeras otroligt tätt samman i en cirkel, så tätt att det mäniska ögat inte ser mellanrummen mellan ljusen. Detta resultar i en stor ljusstråle som är jämförbar med halogen-spotters. Och eftersom att COB producerar 25% mindre värme så är den inte bara mer effektiv, utan också mer energismart än normala LED-ljus.Trådlös laddningTrådlös laddning funkar var som helst och du behöver inte ens en anslutningskabel! Trådlösa laddare kommer utan tvekan att bli mer vanliga i framtiden. Använd er av enkel & effektiv uppladdning. Den nya generationens laddare. Bli ihågkommen av dina kunder i flera år framöver då detta är en produkt som uppskattas enormt mycket!
Aktivitetsarmband


Hjälp dina anställda att hålla sig friska och komma igång med träning! Att hålla ett öga på hälsan har aldrig varit enklare. Mät hjärtrytmen och daglig aktivitetsdata. Se stegantal, avstånd, förbrända kalorier, trappsteg och aktiva minuter. Dina anställda kommer älska dessa aktivitetsmätare, som fungerar som ett hjälpmedel för att leva ett aktivt liv. Sunda & glada varum ärkesambassadörer representarer ert varumärke i positiv dager!Vattenflaskor


Visste du att dryckesflaskor är bland de allra starkaste och mest populära profilprodukterna på marknaden? Det låter logiskt när man tänker på det. Alla behöver dricka, så varför inte använda denna populära & användbara produkt för att promota ert varumärke?


 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj