75 års erfarenhet
Vi vet vad som fungerar
500 000 nöjda kunder
Är du nästa?
Få ett varuprov
Under 20 kr är gratis!
0

Bli unik i er marknadsföring

På IGO Profil kan vi göra mycket mer än bara reklamartiklar, företagsgåvor och profilkläder med tryck till marknadens bästa priser. Visste du till exempel att vi också löser komplicerade och skräddarsydda lösningar för våra kunder? På den här sidan kommer vi att ge dig en översikt på några av dina alternativ som inkluderar allt från specialdesignade förpackningar av godispåsar till exklusiva företagsgåvor från Hugo Boss.

Vårt mål är att leverera en produkt till dig så att ditt varumärke blir ihågkommet för vad som är viktigt för dig. Oavsett om det är kontorsmaterial för internt bruk, profilkläder eller prototyper för produktlansering, har du tillgång till vår expertis inom konsultation, tillverkning och design av varor.


Du ökar effektiviteten hos andra medier med upp till 44% när du lägger till marknadsföringsvaror till dina kampanjer.Vi har gjort framgångar sedan mitten av 1900 talet

Som Sveriges förmodligen enda distributör har vi vårt eget tryck- och distributionscenter i Europa, vilket gör att vi kan leverera mycket mer än bara standard produktlösningar. Vi är en del av Plato Group, en av Europas största organisationer inom reklam, företagsgåvor och profilkläder.

Sammantaget har vi anläggningar på 26 000 m2, vilket motsvarar 8 fotbollsplaner! Det ger oss unika möjligheter att uppfylla alla dina önskemål. Med kontor över hela Europa och ett omfattande nätverk av globala partners är ingen uppgift för stor eller liten. Vi har hjälpt våra kunder att skapa oförglömlig marknadsföring sedan 1945. Vill du att din idé blir vår nästa gemensamma framgång? Ta en titt på vår tryck- och distributionsanläggning i videon på denna sida.

Endast fantasin sätter gränser


Designa din egen produkt

Om det du söker inte redan finns i vårt sortiment, hittar vi det åt dig. Med vårt omfattande nätverk av globala leverantörer kan vi producera och leverera de mest avancerade förfrågningar.

Kontakta oss


Förpackad i presentförpackning och lådor

Undvik krångel och onödigt slöseri med tid! Låt oss ta hand om förpackningen av dina produkter eller godispåsar. Vi packar era produkter försiktigt i presentförpackning och lådor enligt era anvisningar.

Kontakta oss


Leveras som önskat

Behöver du hälften av produkterna levererade till mässan och andra hälften till kontoret? Inga problem! Vi levererar till hela världen. På så sätt kan du tillbringa din tid på viktigare saker.

Kontakta oss


Söker du något annat?

Har du en originalidé? Kontakta oss i så fall! Baserat på dina önskemål förbereder vi en lösning till dig. Vi älskar utmaningar och behöver bara lite information för att komma igång!

Kontakta oss


Spara pengar på återbeställningar och spara dina logotyper i Mitt IGO

Som kund hos oss har du möjlighet att skapa en kundprofil där du kan spara din företagsinformation och ladda upp logotyper. Därmed behöver du inte hålla reda på allt det praktiska och istället fokusera på att hitta rätt produkter. Dessutom har du tillgång till alla dina tidigare beställningar och erbjudanden.

Du sparar 50% på startavgiften när du gör återbeställningar från Mitt IGO. För att rabatten skall vara giltig, behöver ni uppge det order nummer ni vill göra en återbeställning på, detta skall tydligt uppges i kommentarsfältet i beställningen. Alla dina tidigare online beställningar överförs automatiskt när du skapar din profil, så länge du skapar kontot i samma e-postmeddelande som beställningarna.

Skapa ditt konto idag.


"Vi har använt My IGO flera gånger när vi beställt produkterna vi ofta använder. Det är skönt att inte behöva tänka på logotyper och andra saker. Det blir även tidseffektivt då vi sparar tid på det sättet."Låt oss göra ett offertförslag till dig!

För att hjälpa dig på bästa möjliga sätt är det viktigt att du förmedlar produktens önskade syfte, budget och inte minst deadline. Kontakta oss på 08 505 000 00 eller skicka ett mail tilsales@igoprofil.se med din information. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vet du redan vad du ska använda? Titta i så fall på vårt stora sortiment. Vi har produkter för varje tillfälle och budget.

Se alla produkter här


 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj