75 års erfarenhet
Vi vet vad som fungerar
500 000 nöjda kunder
Är du nästa?
Få ett varuprov
Under 20 kr är gratis!
0

TräningskläderSka ni delta i något av årets företagslopp?

Nu stundar vårens alla företagsevent så som hinderbanelopp, halvmaror och fotbollsturneringar. Detta är ett perfekt tillfälle att stärka gemenskapen på företaget genom att beställa snygga och hållbara träningskläder & träningstillbehör med just er logotyp och budskap på.

Nedan kan ni klicka er in på de mest populära hinderbaneloppen i Sverige, nämligen Toughest, Tough Viking och Action Run. På kartan till höger har vi samlat alla de större loppen som äger rum i landet, så ni enkelt kan se vilket som passar er bäst!


IGOPOST:/toughesst.jpgIGOPOST:/toughviking.jpg
IGOPOST:/action-run.jpg

Vi på IGO Profil har ett brett sortiment inom träning & hälsa och har levererat till företag som deltagit på många stora tävlingar och arrangemang runt hela Sverige. Att visa upp sitt varumärke i samband med sociala arrangemang ger alltid "det där lilla extra" samtidigt som ni stärker er laganda. Ta en titt bland våra produkter nedan!

IGOPOST:/map_sweden_races_ocr.jpg
 • B&C ID.601 Urban Windbreaker herr jacka,
  +

  B&C ID.601 Urban Windbreaker herr jacka,

  (0)
  • Från: 5 st
  • Spara upp till 13%
  Från148,85 kr per st.
  Uträkna pris
 • B&C ID.601 Urban Windbreaker dam damjacka
  +

  B&C ID.601 Urban Windbreaker dam damjacka

  (0)
  • Från: 5 st
  • Spara upp till 13%
  Från148,85 kr per st.
  Uträkna pris
 • Stedman Classic Tanktop herr

  Stedman Classic Tanktop herr

  (0)
  • Från: 24 st
  • Spara upp till 13%
  • Material: bomull
  Från22,86 kr per st.
  Uträkna pris

Bygg en stark laganda med rätt profil!

Det är allmänt känt att medarbetare känner större gemenskap och laganda genom att tillsammans delta i tävlingar och lopp. Det handlar inte alltid om att vinna utan framförallt är det känslan av att tillsammans uppnå något som betyder mycket, både för individen och för företaget.

På senare år har det blivit allt mer populärt att delta som företag i OCR-lopp och det arrangeras flera olika runt om i Sverige framöver. Enkelt förklarat så är det hinderbanelopp med olika moment som simning, balansering, hopp över hinder och krälande i gyttja.

Klicka här för att veta hur du klarar de allra svåraste hindrena!

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj