Just nu bjuder vi på startkostnaden på alla beställningar och som vanligt - alltid fri frakt!


SHOPPINGPÅSAR
MED TRYCK
FÖR ALLA TILLFÄLLEN























Shoppingpåsar kommer i många olika storlekar, färger och material. Priserna kan variera, men generellt sett är shoppingpåsar med tryck ett förmånligt sätt att marknadsföra ett företag eller brand. De är också ideala reklamgåvor.


Shoppingpåsar med tryck för alla tillfällen

Marknadsföring med en praktiskt och funktionell reklamgåva eller företagspresent? En påse med logga är det perfekta alternativet, och kan fås i olika storlekar och prisklasser. Vad de alla har gemensamt är att de kan förses med ett flashigt tryck. Ditt namn eller logga är alltid synlig. Sponsorerar du ett lokalt idrottsförbund? Vill du framhäva ditt brand hos shoppare eller mässbesökare? Hos IGO Profil hittar du passande påsar med tryck för varje tillfälle.


Tryck shoppingpåsar med din logga i optimalt format

Din fördel är i formatet på trycket på dina påsar. Shoppingpåsarna lämpar sig väl för iögonfallande och stora tryck vilket gör att ditt budskap sticker ut. Vill du marknadsföra med ett stort tryck, men önskar arbetsväskor som firmagåva? IGO Profil hjälper även här genom att trycka på rullväskorna och axelväskorna i vårt sortiment.

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj