Personlig rådgivning
Snabbast leverans

Stegräknare med tryck är inte endast för folk som promenerar. Generellt är folk intresserade av motion och vill följa med sin dagliga energiförbrukning. Beställer du en stegräknare med tryck till dina medarbetare, kunder och företagskontakter hjälper du dem att hålla koll på sin dagliga fysiska aktivitet. Söker du efter en funktionell, originell och eftertraktad firmagåva eller reklamprodukt? Skaffa stegräknare med tryck till dina kunder! Du kan beställa stegräknare med din logga snabbt och enkelt online.

 • Round bracy armband

  Round bracy armband

  (0)
  Från183,00 kr per st.
  Uträkna pris
 • Watch-Your-Steps aktivitetsarmband
  +

  Watch-Your-Steps aktivitetsarmband

  (0)
  Från49,00 kr per st.
  Uträkna pris
 • Joggy stegräknare
  +

  Joggy stegräknare

  (0)
  Från26,00 kr per st.
  Uträkna pris
 • Steps stegräknare

  Steps stegräknare

  (0)
  Från14,00 kr per st.
  Uträkna pris

Förutom stegräknare trycker vi också andra produkter aktuella för fotgängare.

När du promenerar är det viktigt att vara synlig för andra i trafiken. Speciellt i dåligt väder och mörker är det viktigt att synas. Förutom stegräknare kan du också glädja fotgängare med säkerhetsprodukter, såsom lampor, säkerhetsvästar, och självlysande produkter. Om du skaffar stegräknare med tryck kan du kombinera dem med reklamficklampor eller självlysande nyckelringar med logga.


Stegräknare med tryck i kombination med sportprodukter

Stegräknare med tryck är perfekta att kombinera med sportprodukter. Du kan se vårt sortiment sportprodukter online. Beställer du sportskjortor med tryck kan det också finnas skäl att beställa stegräknare med tryck. Detta är en ideal kombination och som definitivt gör ditt namn synligt. Med tryck på både skjortor och stegräknare kan du enkelt marknadsföra ditt företag på sportevenemang. Det är inte bara den som bär kläderna som uppmärksammar ditt budskap, utan också omgivningen.

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj