75 års erfarenhet
Vi vet vad som fungerar
500 000 nöjda kunder
Är du nästa?
Få ett varuprov
Under 30 kr är gratis!
0

Utbildnings- och karriärmöjligheter


Hur är det att arbeta hos IGO, ett internationellt företag som ständigt utvecklas? Och vad innebär det för medarbetarnas personliga utveckling?

Vi tycker att det är viktigt att investera i vår personalstyrka. IGO lägger mycket energi på utbildning av medarbetare så att de får chansen att fördjupa och bredda sig. Vi ger dem utrymme att utveckla egna idéer, växa i sina yrkesroller, uppleva nya saker och utvecklas som yrkesmänniskor. IGO vill ta fram det bästa i sina medarbetare!

Vårt personalengagemang börjar samma dag som en ny kollega introduceras på arbetsplatsen. Alla som börjar på IGO inleder sin anställning med en ordentlig introduktion: vi har ett internationellt introduktionsprogram. Introduktionen på IGO innebär mycket mer än att bara hälsa på varandra och sätta sig bredvid någon och titta på när den personen arbetar. Våra medarbetare får lära känna organisationens kärnverksamhet, företagskulturen och de avdelningar, processer och människor som de själva ska arbeta mest med. Nya kollegor på våra internationella säljkontor får en personlig inbjudan att besöka huvudkontoret i Helmond i Nederländerna. De får ta del av ett skräddarsytt introduktionsprogram, som pågår under flera dagar. IGO ser till att nya medarbetare känner sig välkomna och får en bra start på sin nya arbetsplats.

Vi tar medarbetarnas personliga utveckling på största allvar. Dessutom värderar vi egna initiativ. Därför stimulerar vi samtliga i personalen att ta ansvar för sin egen utvecklingsprocess. Vi erbjuder olika utbildningsalternativ och skapar nya möjligheter tillsammans. Det finns olika utbildningsvarianter att välja emellan. Vi har bland annat skräddarsydda trainee-program, en internationell säljakademi, en egen allround tryckeriutbildning och olika yrkesutbildningar. Vi tillhandahåller även kurser och coaching på arbetsplatsen som en del av ditt arbete. Dessa utbildningar ges på alla avdelningar och både på individuell nivå och i grupp. Vi tycker att det är viktigt att engagera och stimulera våra medarbetare, och är stolta över att det finns så många olika utbildningsalternativ att välja emellan här. Hos oss får du alltid en utmaning!

Har du frågor eller önskar hjälp, ta kontakt med oss på:

08 505 000 00
Alla vardagar från 8:00 - 16:00

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj