75 års erfarenhet
Vi vet vad som fungerar
500 000 nöjda kunder
Är du nästa?
Få ett varuprov
Under 30 kr är gratis!
0

En vinkylare är en praktisk företagsgåva. Önskar du överraska dina kunder med en klassisk vinkylare eller vill du kombinera den med en flaska vin? Se våra vinkylare här.

 • CoolSteel vinkylareBästa pris

  CoolSteel vinkylare

  (0)
  • Från: 6 st
  • Spara upp till 39%
  • Material: rostfritt stål
  Från119,65 kr per st.
  Uträkna pris

Vinkylare med namn som personlig gåva

Önskar du överraska dina kunder med en flott gåva för att göra ett gott intryck? Med en exklusiv vinkylare gör du exakt detta. CoolSteel vinkylare är gjorda i rostfritt stål och förtjänar en framträdande plats på bordet. Det är också möjligt att gravera dem. Detta gör vinkylaren till en mer personlig gåva.


Ge någon en vinflaska i en vinkylare med logga

Önskar du tacka din företagskontakt med en flaska vin? Det är en god idé! Ännu bättre är att ge flaskan i en vinkylare graverad med din logga. Den förmånliga färgstarka vinkylaren drar med säkerhet till sig uppmärksamhet. Denna vinkylare är ett roligt alternativ till en presentpåse för vinflaskan. Så har du plötsligt förvandlat vinflaskan till en gåva som inte går obemärkt.

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj