Just nu bjuder vi på startkostnaden på alla beställningar och som vanligt - alltid fri frakt!

Filtrera

Fotoramar med tryck

De flesta förvarar sina minnen på en plats som är synlig. Antingen hemma eller på kontoret. Därför är en ram med logga det perfekta alternativet för kontinuerlig exponering av ert varumärke både hemma och på arbetsplatsen. Välj er favoritram från vårt sortiment.
Inga resultat med dessa sökkriterier.

Fotoaccessoarer med tryck för en personlig företagspresent

Företagspresenter är marknadsföringsverktyg som framför allt ska hjälpa till att bibehålla eller stärka relationer till existerande företagskontakter. En väl vald företagsgåva kan ha bra och stor inverkan på relationen till din målgrupp. Du kan stärka relationen med dina kunder genom att adressera din målgrupp på ett personligt sätt.

En trevlig företagspresent? Beställ fotoaccessoarer med tryck och foto

Kunder uppskattar alltid en gåva och en bra present tas alltid emot med ett leende. Om du har en bra relation med dina kunder kan du välja en företagspresent med en mer personlig touch, och i så fall är det definitivt värt att överväga att ge fotoaccessoarer med tryck. I vår kategori Hem & Hälsa hittar du också andra smakfulla personliga gåvor.

Fina ögonblick med originella fotoaccessoarer

När du ger bort en av våra fotoaccessoarer med tryck ger du bort en personlig företagsgåva. Du kan trycka på fotoramen och sätta in ett foto av din produkt eller företag. Överväg företagspresenter som till exempel en miniräknare med fotohållare eller en fotoram som inte bara visar ditt foto på skrivbordet utan också är en klocka. Med dessa dekorativa fotohållare kan du sprida ditt företags budskap med en personlig touch.

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj