Personlig rådgivning
Snabbast leverans

Filtrera

Reklamartiklar med tryck enligt teman

 • Goal Fotboll

  Goal Fotboll

  (0)
  Från48,00 kr per st.
  Uträkna pris
 • T-shirt Opener korköppnare

  T-shirt Opener korköppnare

  (0)
  Från3,95 kr per st.
  Uträkna pris
 • Wuppie

  Wuppie

  (0)
  Från3,05 kr per st.
  Uträkna pris
 • ClapHands

  ClapHands

  (0)
  Från4,25 kr per st.
  Uträkna pris
Inga resultat med dessa sökkriterier.
Utmärkt Baserat på 192 recensioner

Välj rätt tillfälle för varje målgrupp

Att ge och få presenterär alltid roligt. För att kunna generera ett bra och långvarigt intryck med din gåva rekommenderar vi att du väljer det rätta tillfället att marknadsföra ditt varumärke eller produkt. Timing och målgrupp är viktiga faktirer att ta med in i beräkningen när du vill öka kännedom om ditt varumärke med företagspresenter och reklamartiklar.

Det finns alltid ett tillfälle att ge

Du kan skapa ett bra tillfälle genom ett öppet hus på ditt företag, ställa ut på mässa eller gå på kundbesök. På så sätt försäkrar du dig om att dina reklamgåvor når den önskade målgruppen. Du kan också välja att dela ut presenter i förbindelse med en högtid eller någon annan temadag som du kan dra föredel av. Dessutom är det många teman du kan använda för att skapa varumärkeskännedom. Kom ihåg att ett oväntat tillfälle också är överraskande vilket ger ett ännu bättre intryck.

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj