Personlig rådgivning
Snabbast leverans

Plånböcker med tryck

Utmärkt Baserat på 192 recensioner

Plånböcker med tryck för åratal av marknadsföring

Hos IGO-POST finner du ett brett utbud av plånböcker som kan användas till alla möjliga olika syften. Plånböcker till mynt och sedlar; körkort och dokument; plånböcker till förvaring av kredit- och bankkort eller plånböcker med agenda. Om du väljer en plånbok med tryck som företagspresent väljer du också en långvarig reklamkampanj. Med en plånbok med tryck kommer dina kunder se dig i år framöver.

Plånbok med logotyp: en perfekt kombination med fickalmanacka

Kalendrar och fickalmanackor har alltid varit populära reklamgåvor. Tryck din logotyp eller företagsnamn på en almanacka och marknadsför ditt företag 365 dagar om året. Vi erbjuder också läckra plånböcker (också gjorda i läder) för vissa av våra fickalmanackor och agendaplanerare. Tryck din logotyp, företagsnamn, eller namnet på mottagaren på plånboken för år av marknadsföring.

Spara in på årliga utgifter för tryck med plånböcker med almanacka

När du kan ge bort en plånbok med matchande almanacka sparar du in på utgifter för tryck. Plånböckerna trycks en gång och kan användas i flera år och du kan ge dina kunder en ny almanacka varje år, utan att behöva trycka logotyp eller företagsnamn igen. Dina kunder kan räkna med en ny almanacka varje år och om du dessutom har mottagarens namn tryckt på plånboken kommer den garanterat att bli din kunds favorit!

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj