Just nu bjuder vi på startkostnaden på alla beställningar och som vanligt - alltid fri frakt!

Filtrera

 • Färg
 • Pris (SEK)
  Från
  Till

  Summan till vänster måste alltid vara lägre än summan till höger

 • Lägsta kvantitet

  Summan till vänster måste alltid vara lägre än summan till höger

 • TrustScore
 • Material
  • Mer
 • Varumärke
 • Smak
 • Typ
Visa antal
1 - 12 av 90 synliga produkter
Inga resultat med dessa sökkriterier.

Giveaways med tryck gör du en lyckad reklamkampanj

En giveaway är ett perfekt tillvägagångssätt att sätta ditt företagsnamn eller varumärke i rampljuset. Vill du nå ut till så många som möjligt på mässor, utställningar, festivaler, öppet hus eller andra tillställningar? Låt trycka ditt namn eller logotyp på originella giveaways för att sprida ditt budskap. Letar du efter giveaways till bra priser? Då har du kommit till rätt ställe. IGO-POST har ett fantastiskt utbud av originella giveaways och prisvärda giveaways. Gör giveaways ännu mer originella genom att låta trycka ditt varumärke, företagsnamn eller buskap på.

Originella giveaways: stor påverkan med små giveaways

Förbered din reklamkampanj noga. Leta efter en produkt som passar ditt företag men också, om möjligt ännu viktigare: leta efter giveaways som passar din målgrupp. Olika typer av godis, tändare och nyckelringar är populära giveaways. Dessutom är de lätta att distribuera och relativt billiga. Tryck företagsnamn och logotyp på prisvärda giveaways och mottagaren kommer att få syn på, och komma ihåg dig och ditt varumärke gång på gång. Med en engångsinvestering i prisvärda giveaways genererar du varumärkeskännedom.

Originella giveaways med tryck är något alla vill ha

Om du vet vilka originella giveaways du skal välja är en lyckad kampanj garanterad. Vi har ett stort urval giveaways med tryck perfekta till företagskontakter, originella giveaways att dela ut till allmänheten på till exempel festivaler. I vårt sortiment hittar du också funktionella giveaways till öppet hus eller mässor, samt en del leksaker och gosedjur. Originella giveaways sparas ofta av mottagaren vilket håller ditt namn fräscht i minnet.

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj