Just nu bjuder vi på startkostnaden på alla beställningar och som vanligt - alltid fri frakt!

Vattenflaskor med tryck

Flaskor med logga är effektiva kommersiella verktyg på festivaler och events. Om ni vill att er logga blir sedd på t.ex. idrottsevenemang är en vattenflaska med logga en praktisk lösning. Användbar och förmånlig, välj den som passar er smak.

Vattenflaskor med tryck till festivaler och evenemang

Det blir vanligare och vanligare att marknadsföra med vattenflaskor med tryck. Vatten är den bästa törstsläckaren och många har med sig en flaska överallt. På festivaler eller andra evenemang är det stor efterfrågan och åtgång på vattenflaskor. Det är också svårt att företsällas sig till exempel konferenser och möten utan tryckta vattenflaskor. Dessutom brukar besökare och kunder ofta uppskatta en flaska vatten. Inget slår ju en förfriskande klunk vatten!

Få dina vattenflaskor tryckta och var säker på att synas

Våra vattenflaskor är fyllda med kristallklart, rent källvatten utan kolsyra. Du kan välja melkan PET-flaskor med skruvkork eller med en praktisk, sportig kork. Få ditt företagsnamn, logotyp eller produkt tryckt på vattenflaskor och var säker på att du fångar folks uppmärksamhet. Dessutom blir vattenflaskor med tryck ofta återanvända och uppfyllda på nytt och din kampanj syns gång på gång.

Vattenflaskor med tryck - tryck på hela etiketten

Vill du designa etiketten på vattenflaskan helt själv? Inga problem. Om du vill, kan vi trycka en bild i fullfärg över hela etiketten till vattenflaskan. En färgsprakande kampanj syns ännu bättre och blir lätt igenkänd. Skicka din design till oss så ordnar vi med trycket på vattenflaskorna. Resultatet är den perfekta reklamartikeln! Förutom vattenflaskor med tryck har vi också ett brett urval andra presentartiklar och giveaways.

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj