Personlig rådgivning
Snabbast leverans

Klockor med tryck

Alla har bråttom och tid är pengar. Kombinera detta tema med er marknadsföring och ge ett vackert väggur åt era kunder och företagsrelationer. Med en investering skapar ni en massa kontaktpunkter och ert budskap, logga och företagsnamn kommer att vara synliga varenda gång gåvans mottagare tittar på klockan.
Bra Baserat på 191 recensioner

Det är höd tid för en klocka med logotyp

Tid är en viktig faktor i våra liv. Allt handlar om tid. Tid är som bekant pengar och det är många som värdesätter tid högt och den spelar stor roll i allt vi gör. Människor tittar i genomsnitt på klockan tolv gånger per dag. Detta är en bra anledning att ge bort en klocka med logotyp som företagsgåva. Beställ klockor tryckta med din logotyp och du kan med säkerhet veta att varje titt på din reklamklocka är en kontakt mellan ditt företag och användaren. Ju fler kontakttillfällen, desto mer känt blir varumärke och logotyp för mottagaren.

En klocka med logotyp: en daglig blickfångare

En klocka med tryck till skrivbordet är en mycket användbar produkt. En skrivbordsklocka med tryck har ofta en digital skärmbil, som, förutom att visa klockan, också visar datum. Skrivbordsklockor med tryck till kombineras ofta med bildramar, skrivbordsskärmar eller väderstationer, och blir på så vis en flerfunktionell produkt. Det kan kanske löna sig att trycka reklamklocka till en bred målgrupp. Med klockor med tryck av din logotyp kan du med säkerhet veta att din kampanj uppmärksammas hela tiden!

En klocka med logotyp är en lättsam hänvisning till mottagaren

Om du önskar att ge en tidsrelaterad produkt som till exempel en klocka med tryck till skrivbordet, en väggklocka med tryck eller ett armbandsur, så kan vi trycka alla våra reklamklockor med din logotyp. Men dessa produkter kan också tryckas med en fyndig slogan, relaterad till tid: ´tid till kunder - fritid - tid är pengar - ta din tid - vinn tid´. Vi erbjuder ett attraktivt utbud av reklamklockor, från klockor med världstid till miljövänliga klockor. När du ger en reklamklocka med din logotyp hamnar du enkelt i blickfånget.

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj