Personlig rådgivning
Snabbast leverans

Väderstationer med tryck

Vädret är ett vanligt samtalsämne och låter er länka detta tema till era företagskontakter. Väderstationerna i vårt sortiment visar inte bara temperatur och lufttryck, utan har även klocka och alarmfunktion. Genom att ge en väderstation med tryck får er logga daglig uppmärksamhet.
Bra Baserat på 191 recensioner

Väderstationer med tryck för marknadsföring i vardagen

Vädret är alltid ett samtalsämne. Oavsett om det är vinter eller sommar vill vi veta prognosen framöver. På så sätt kan vi resa väl förberedda och planera våra dagar, och dina kunder tänker precis på samma sätt. Kommer det regna, vägarna vara hala eller är det läge att ta med solglasögon? Väderstationer med tryck håller koll åt dem. En väderstation med logotyp är en trevlig gåva både att få och att ge bort.

Väderstationer med tryck för en varaktig kampanj

En väderstation fångar din uppmärksamhet varje dag. Våra väderstationer med logotyp har olika funktioner; de visar inte bara väderprognosen utan också datum, tid och temperatur. Dessutom har de flesta väderstationer med logotyp en alarmfunktion. Dina kunder kommer definitivt att titta på väderstationen med logotyp på skrivbordet eller i vardagsrummet varje dag, vilket betyder att din logotyp också kommer synas varje dag.

Låt trycka på väderstationer till dina företagskontakter

Väderstationer med tryck finns i olika prisklasser. De allra flesta uppskattar att få dem så därför är de mycket passande som företagspresenter, oavsett vem mottagaren är. Genom att ge bort väderstationer med tryck ger du bort en gåva som kan användas dagligen och som dina kunder kommer uppskatta. En väderstation med tryck är en perfekt present. Vill du ge bort originella presenter som kommer göra ditt företagsnamn eller varumärke synligt varje dag? Kolla in vårt sortiment av armbandsur och skrivbordsklockor.

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj