Alltid fraktfritt
På leveranser i Sverige
500 000 nöjda kunder
Är du nästa?
Få ett varuprov
Under 30 kr är gratis!
0

ORDERINFORMATION – kort och koncist


Vad behöver du veta om du vill beställa företagspresenter eller reklamartiklar med tryck?
Vi har samlat den viktigaste informationen på ett ställe. Vill du ha mer information, tveka inte att kontakta oss via formuläret eller per telefon.

Produktinformation
I vår katalog, i broschyrer eller på hemsidan hittar du en kort produktbeskrivning samt relevant produktinformation för alla våra artiklar. Där hittar du också priserna för varje produkt. För specialdesignade produkter, brodyr eller specialpriser, ta gärna kontakt med vår kundservice.

Så beställer du
Med eller utan tryck, det är enkelt att beställa hos IGO: välj mellan e-mail, internet eller telefon.

Inlämning av digitala filer
Om du beställer produkter med tryck av logotyp, text eller bild föredrar vi att ta emot filer i .ai eller .eps filformat. Om detta inte är möjligt, ber vi dig att kontakta vår kundservice så vi kan finna en lösning.

Du kan skicka din order med digitala filer till info@igoprofil.se eller per post till din kontaktperson. Om detta inte är möjligt, ber vi dig att kontakta vår kundservice.

Vad som är grafiskt accepterat:
• digitala filer
• skarpa svart/vita exemplar
• professionellt tryckt brevpapper (ej kopia eller dekal) med din logotyp och/eller speciellt typsnitt (utan skuggor)

Färg och typsnitt
För beställningar med endast text- vänligen ange ett standard typsnitt genom att ange den motsvarande bokstaven från schemat nedanför. Vänligen ange också den önskade tryckfärgen. Om du väljer en annan färg än standardfärgerna, ska du ange önskad PMS-färg (för en digital färgguide, besök www.igopost.se/pms) så kommer vi att försöka matcha den färgen så nära på som möjligt.

Om du inte anger önskat typsnitt eller färg kommer vi välja, efter bästa förmåga, en som passar dig. Vi kommer alltid att trycka din text/logotyp så att du får bästa möjliga placering och storlek för att du alltid ska få ta del av det bästa med "The Experience of Giving"!

IGOPOST:/Customer Service/Orderinfo/Font_colour_SE.jpg

Orderbekräftelse
Du tar emot en orderbekräftelse tillsammans med ett gratis digitalt korrektur inom 24 timmar från det att vi har tagit emot din beställning. Läs igenom dessa dokument noggrant, skulle det mot förmodan inte stämma ber vi dig kontakta vår kundservice snarast möjligast.

Vad är startkostnader?
Startkostnad/schablonkostnad är kostnader i samband med förberedelser av ditt tryck, vilket bland annat innebär skapandet av tryckplåtar och justering av tryckmaskiner. Tryck- och startkostnader är per färg och tryckplacering, om inte annat står angivet.

Minimum beställningsantal
För varje produkt är det angivet ett minimum orderantal, vilket är det minsta möjliga beställningsantalet.

Generella villkor
Finns tillgängliga här, alternativt skickar vi dem gärna per post.

De angivna priserna inkluderar emballage men är exklusive moms. Betalningsvillkor är 15 dagar under förutsättning positivt kreditvärdering. Vi reserverar oss för tryckfel, färgavvikelser och prisjusteringar samt ändringar gällande moms och lagstadgade avgifter.

Över-/Underleverans
Trots noggranna rutiner händer det att för mycket eller för lite har levererats. Över-/underleverans överstiger aldrig 4%.

Leveranstider
De angivna leveranstiderna är skeppningsdag från vårt europeiska centrallager, räknat från datum då godkännande av tryckprov mottagits. Den genomsnittliga leveranstiden är 1-2 arbetsdagar för paket, 3-4 arbetsdagar för pall beroende på vart i Sverige leverans sker. Beställningar utan tryck och varuprov skickas normalt samma dag om man lägger en beställning innan 12.00.

Önskar du få hem din beställning av produkter med tryck i expressfart? Prova Express Service.  Produkterna blir tryckta och färdiga för avskeppning inom 48 timmar. För mer information och villkor, besök: www.igopost.se/express

Har du frågor?
Kontakta vår kundservice! Vi hjälper gärna till.
E-mail: info@igoprofil.se
Telefon: 08-505 000 00

Har du frågor eller önskar hjälp, ta kontakt med oss på:

08 505 000 00
Alla vardagar från 8:00 - 16:00

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj