Personlig rådgivning

Snabbast leverans

Filtrera

 • Färg
 • Pris (SEK)
  Från
  Till

  Summan till vänster måste alltid vara lägre än summan till höger

 • Lägsta kvantitet

  Summan till vänster måste alltid vara lägre än summan till höger

 • TrustScore
 • Material

Stressprodukter med tryck

Ge en avslappnande gåva åt era kunder och anställda, t.ex. en stressboll med tryck. Denna förmånliga och kompakta gåva är en perfekt gåva på mässor och evenemang. Beställ och känn lugnet.
Inga resultat med dessa sökkriterier.

Miska stressen med personliga stressbollar

Alla vet vi att det blir stressigt ibland. Genom att använda antistressprodukter kan du klämma ut och reducera stress och frustration. Antistressartiklarna är gjorda i flexibelt skummaterial som alltid återställs till sin ursprungliga form, oavsett hur hårt du klämmer dem. Reklamstressartiklar kommer i flera unika designer, former och färger – perfekt för din iögonfallande kampanj. Stressartiklar med tryck är perfekt för att öka din varumärkeskännedom och samtidigt minska stress.

Personliga stressbollar för terapeutiskt syfte

Reklamstressbollar kan användas för många olika syften. Många studenter känner av stress och hög press under examensperioder och stressbollar är då populära för att lätta på spänningen och nervositeten. Stressartiklar har också visat sig vara populära i terapeutiska syften, för att stimulera muskler och leder och hålla dem flexibla. Stressprodukter väger lite och är sköna att hålla. Dessutom kan man spela spel med dem, framförallt med Twist jongleringsset. Stressartiklar med tryck är effektiva reklamartiklar som är ideala att dela ut som giveaways på mässor, event och öppet hus.

Personliga stressbollar finns i olika former och färger

IGO-POST har ett stort urval stressartiklar med tryck, i olika former och färger. Stressartiklarna kan tryckas med din logotyp i en eller flera färger för att skapa en iögonfallande och originell marknadsföringsprodukt. Utöver nyckelringar och pennor är stressartiklar perfekta som giveaways och ett minne av ditt företag på evenemang eller öppet hus. Reklamstressbollar är mycket kostnadseffektiva. Med en investering kommer din logotyp eller budskap att synas om och om igen av mottagaren.

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj