Personlig rådgivning

Snabbast leverans

Filtrera

Överstrykningspennor med tryck

Markeringspennor är välbehövliga för att minnas de rätta meningarna. Ni hittar dem i varje låda och portföllj. Markeringspennor med neonfärger märks genast. Därför är det en bra idé att ge highlighters, eftersom de genast drar till sig uppmärksamhet. Vi har markeringspennor i en mängd olika färger och former.
Visa antal
1 - 12 av 13 synliga produkter
Inga resultat med dessa sökkriterier.

Överstrykningspenna med tryck som iögonfallande gåva

Överstrykningspenna kallas också markör, tuschpenna eller highlighter. En överstrykningspenna är en tuschpenna som används för att markera ord och i texter, och så klart för att märka klart och tydligt. Överstrykningspennor är oumbärliga i ditt pennfack eller skrivbordsfack. En överstrykningspenna blir praktiskt taget använt av alla. De är särskilt populära hos studenter, men också på kontor eller i hemmet. En överstrykningspenna uppskattas av alla och det är därför alltid en god idé att ha en överstrykningspenna som företagspresenter eller relationsskapare.

En överstrykningspenna i olika utföranden

Hos IGO-POST kan du få en överstrykningspenna i olika utföranden och med olika färger. Överstrykningspennor är tillgängliga i attraktiva designer och även som skrivbords-set. Beställer du ofta kulspetspennor, men intresserad i nya idéer till relationsskapade gåvor? Då är multifunktionella kulspetspennor helt säkert ett intressant alternativ. I vårt sortiment av överstrykningspennor kan du också hitta fantastiska kulspetspennor kombinerat med en överstrykningspenna på andra änden av pennan. En överstrykningspenna med din logotyp, företagsnamn eller varumärke – det är massor av plats att trycka ditt önskat motiv på.

En överstrykningspenna som färgglad reklam

Det är ett stort antal av gåvor som du kan använda som färgglad reklam. Du kan få färgpennor med tryck, paraplyer i randiga färger eller väskor i ljusa färger. En neonfärgad överstrykningspenna garanterar uppmärksamhet. Då färgerna är enormt ljusa och därmed enormt iögonfallande, så blir din logotyp med all säkerhet uppmärksammad. Sist men inte minst, glöm inte att en överstrykningspenna blir använt på daglig basis. Det är därför en god ide att beställ överstrykningspennor med tryck. Beställ överstrykningspennor, och du kommer med all säkerhet skapa ett iögonfallande intryck under en lång period.

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj