Personlig rådgivning

Snabbast leverans

Filtrera

 • Färg
 • Pris (SEK)
  Från
  Till

  Summan till vänster måste alltid vara lägre än summan till höger

 • Lägsta kvantitet

  Summan till vänster måste alltid vara lägre än summan till höger

 • TrustScore
 • Material
  • Mer
 • Modell
 • Varumärke
 • Typ

Sportväskor med tryck

Träningsväskor och resväskor med tryck kommer i en mängd olika modeller. Genom att använda er av väskor med tryck i er marknadsföring kommer ni med säkerhet att öka er varumärkeskännedom. Genom skarpa tryck kan ni garantera synlighet på gymmet eller under resor. På detta vis sprids ert namn eller varumärke i snabb takt.
Visa antal
1 - 12 av 47 synliga produkter
Inga resultat med dessa sökkriterier.

Sportväska med tryck för bra marknadsföring

Regelbunden motion leder till en sund och hälsosam livsstil. Gå, simma, gå till gymmet eller utöva någon annan sport anses vara hälsosamma aktiviteter. Att associera ditt företag med träning eller motion kan därför vara en fördel. Personliga sportväskor med ditt varumärke, logotyp eller slogan kan inverka positivt på kunders varumärkeskännedom kring ditt företag. En sportbag med tryck är iögonfallande reklam som ger ett bra intryck. Kunder eller företagskontakter uppskattar alltid en personlig sportväska med tryck som reklamgåva.

För direkt igenkänning av dit varumärke bör du välja en sportväska med tryck

Har du tidigare sponsrat någon lokal eller regional sportklubb eller –evenemang? Personliga sportväskor med tryck kan delas ut till klubbmedlemmar, deltagare eller supportrar. En sportbag med logotyp är en extremt effektiv marknadsföringsprodukt. De är inte bara praktiska utan din logotyp kommer också att kunna ses på tävlingar, matcher eller andra sportevenemang.

Sportväskor med tryck som exklusiv företagspresent

Personliga sportväskor kan tryckas på olika sektioner av väskan för att göra mest möjligt reklam för ditt varumärke eller företag. Din logotyp, företagsnamn eller slogan kan tryckas på olika sidor av väskan så att det alltid syns. På IGO använder vi alltid de mest effektiva metoderna för just ditt tryck. För mer information eller råd om vilka möjligheter som finns, kontakta gärna någon av våra kompetenta säljare. Sportväskor med tryck är också ett mycket bra alternativ till en traditionell julkorg. Tryck din logotyp eller varumärke på en sportväska och fyll den med spännande och goda saker och dina anställda kommer samtidigt marknadsföra ditt företag. En sportbag med tryck fångar alltid uppmärksamhet. Prova gärna också våra datorväskor, kylväskor eller ryggsäckar med tryck för en lyckad reklamkampanj!

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj