Filtrera

 • Färg
 • Pris (SEK)
  Från
  Till

  Summan till vänster måste alltid vara lägre än summan till höger

 • Lägsta kvantitet
  Från
  Till

  Summan till vänster måste alltid vara lägre än summan till höger

 • Material
  • Mer
 • Varumärke
 • Typ
  • Mer

Väskor & Researtiklar med tryck

Marknadsföring på språng? Vårt sortiment är vidsträckt...vi erbjuder allt från papperspåsar till lyxiga researtiklar. Överraska potentiella kontakter med gåvokassar, eller färggranna återanvändbara shoppingpåsar för att utnyttja er reklamkampanj till max...er logga kommer att vara synlig om och om igen. Sätt er logga i rörelse: genom att förse era företagskontakter med exklusiva väskor kommer ert brand att vara synligt runt hela världen.

Visa antal
1 - 12 av 160 synliga produkter
117 kunder har bedömt Väskor & Researtiklar med vitsordet 8.4/10.

Tryck på väskor till olika ändamål

Vill du använda dig av praktiska och funktionella reklamartiklar eller företagsgåvor? En väska med din logotyp på är det perfekta valet. Väskor finns i olika modeller, storlekar och prisklasser. Vad de alla har gemensamt är att de kan förses med ett iögonfallande tryck. Ditt namn eller din logotyp kommer alltid att synas. Sponsrar du en lokal sportklubb? Vill du sätta fokus på dina kunder eller affärskontakter, eller vill du sprida information på mässor? Hos IGO-POST kan du hitta passande väskor med tryck för alla tillfällen.

Brett sortiment av väskor med tryck

Oavsett vilken typ av semester din kund väljer, så är en väska med tryck alltid praktisk att ha. Det gör väskan till den optimala företagsgåvan till dina kunder eller affärspartners. Dra nytta av de allt mer populära weekendresorna eller korta affärsresor. En smidig rullväska med tryck rullar bredvid din kund genom hela resan, och ses samtidigt av taxichaufförer, medresenärer och hotellpersonal - optimal marknadsföring och dessutom praktiskt! Väskor kan lätt kombineras med andra smarta reseprodukter och presentartiklar.

Vi använder cookies
Läs mer om cookies