Just nu bjuder vi på startkostnaden på alla beställningar och som vanligt - alltid fri frakt!

Filtrera

Visa antal
1 - 12 av 12 synliga produkter
Inga resultat med dessa sökkriterier.

Skräddarsydda stickers med tryck

En sticker är ett utmärkt sätt att göra reklam och de kan klistras upp var som helst. Stickers med tryck är perfekta för att marknadsföra företag, produkter eller föreningar. På IGO kan du beställa stickers i vilken form du vill. Dessutom kan du designa din egen layout i en färg, flera färger, eller fullfärg. Våra avancerade skrivare trycker knivskarpa bilder på klistermärkena.

Laminerade eller icke-laminerade stickers

Klistermärkena med finns tillgängliga med eller utan laminering. Den skyddande lamineringen förlänger livstiden på stickers märkbart. Lamineringen är ett transparent skyddande lager som gör klistermärket UV-resistent och repfritt. Vi rekommenderar laminerade stickers, framförallt om du skal sätta upp stickers med tryck utomhus. Våra stickers är hållbara och av hög kvalitet.

Stickers med tryck i olika storlekar

Klistermärkena finns i olika storlekar och priserna är i proportion till storleken på märket. Om du har frågor angående tryck på stickers, ta gärna kontakt med någon av våra försäljare. Tryck på stickers till låga priser hos oss. Du kan lätt distribuera dem och de garanterar år av marknadsföring både inomhus och utomhus. Letar du efter andra produkter som är lätta att dela ut? Kolla in våra reklamknappar och ballonger.

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj