Personlig rådgivning
Snabbast leverans

Filtrera

 • Färg
 • Pris (SEK)
  Från
  Till

  Summan till vänster måste alltid vara lägre än summan till höger

 • Lägsta kvantitet

  Summan till vänster måste alltid vara lägre än summan till höger

 • TrustScore
 • Material
 • Typ

Musmattor med tryck

Titta runt er och ni ser att de flesta datorer har en musmatta bredvid sig. Alltid synlig och med stor tryckyta. Den perfekta produkten för ultimat synlighet av ert tryck. Dessutom till väldigt förmånliga priser.
 • Mousepad-Insert musmatta

  Mousepad-Insert musmatta

  (2)
  Från15,00 kr per st.
  Uträkna pris
 • Promopad musmattaBästa pris

  Promopad musmatta

  (0)
  Från16,00 kr per st.
  Uträkna pris
 • Promopad musmattaBästa pris

  Promopad musmatta

  (0)
  Från13,00 kr per st.
  Uträkna pris
Inga resultat med dessa sökkriterier.
Bra Baserat på 189 recensioner

Musmattor med tryck för framgångsrik marknadsföring

Med musmattor med tryck får ditt namn en framträdande position både på jobbet och hemma hos din kund. Musmattor med tryck används överallt och därför är tryckta musmattor effektiva reklamprodukter. Datorer används dagligen, speciellt bland människor som arbetar kontorsarbeten. Musmattor med tryck är alltid synliga även när datorn inte används. Musmattor med eget tryck är en fantastisk produkt för iögonfallande marknadsföring.

Musmattor med tryck i flera färger

Musmattor med tryck kan tryckas med skarpa, färgstarka tryck så att din marknadsföring alltid syns. Vi kan leverera musmattor med tryck i en eller flera färger eller med fullfärgstryck så att dina tryckta musmattor återspeglar din företagsprofil. Vill du trycka ett foto av ditt företag eller en produkt på musmattor? Vi försäkrar att dina musmattor med egendesignade tryck ser perfekta ut. Tryckta musmattor är en fantastisk reklamprodukt.

Tryckta musmattor till konkurrenskraftiga priser

Tryckta musmattor är alltid eftertraktade. Du får en utmärkt reklamprodukt till ett fantastiskt pris. Den stora fördelen med musmattor med tryck är att de alltid är synliga. Vill du dela ut andra kontorstillbehör som används och syns ofta? Beställ miniräknare med tryck eller anteckningsblock med tryck. Du kan också beställa visitkortshållare för antingen dina medarbetare eller dina kunder, eller både och. En attraktiv gåva till ett lågt pris.

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj