75 års erfarenhet
Vi vet vad som fungerar
500 000 nöjda kunder
Är du nästa?
Få ett varuprov
Under 20 kr är gratis!
0
08-505 000 00 08:00 – 16:00Ring upp
September har blivit IGO Green! Kolla in vårt hållbara sortiment och se hur vi planterar 5 000 träd med dig.

Filtrera

Kikare med tryck

Ge kikare med tryck åt era kunder så de kan se ert företag klart och tydligt. Passande för folk som gillar att upptäcka naturen, och perfekt för upptäcktsfärder. Stilig och tidlös gåva.
 • Panorama kikareBästa pris

  Panorama kikare

  (0)
  • Från: 20 st
  • Spara upp till 16%
  • Material: plastic
  Från32,31 kr per st.
  Uträkna pris
 • Kikare Everest

  Kikare Everest

  (0)
  • Från: 5 st
  • Spara upp till 40%
  • Material: glas
  Från140,71 kr per st.
  Uträkna pris
Inga resultat med dessa sökkriterier.
Utmärkt Baserat på 200 recensioner

Med en kikare med tryck ser du bättre och dessutom får andra upp ögonen för ditt varumärke

En kikare med tryck är en mycket önskad lyxartikel som inte är lätt att få tag i. Därför är det roligt och originellt att ta emot eller ge en kikare med tryck som en gåva. Kikare med tryck används ibland på semestern, en dag på landet, eller för att följa tävlingar i stora arenor. Kikare med tryck är oumbärligt när man ska observera eller titta på fåglar. Bortsett från kikare med tryck som blickfång på konserter eller på teatern, kan en lupp från ett känt varumärke få samma effekt.

Ge kikare i företagspresent och kom närmare dina kunder

Med kikare med tryck ger du din kund en mycket originell gåva. Du kommer att göra ett positivt intryck på dem under deras fritid. Naturligtvis kan du också uppnå detta genom att ge personlig camping utrustning, eller en kompass med din logotyp tryckt på, beroende på målgruppen och kundens intressen. Kikare med tryck av din logotyp blir en personlig företagsgåva som är mycket uppskattad.

Kikare med tryck för synlig marknadsföring

Du kan välja bland flera olika modeller av kikare med logo i olika prisklasser. Alla kikare med tryck är av högsta kvalitet med anti-reflexbeläggning på linserna. Alla kikare med tryck levereras i ett praktisk, skyddande fodral. IGO-POST trycker ditt tryck professionellt på kikaren vilket sätter ditt företagsnamn eller logotyp i fokus när du lämnar över gåvan. Beställ din kikare med tryck säkert online hos IGO-POST och få dem levererade snabbt och enkelt.

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj