0
Kära kund. Våra öppettider kommer inte att påverkas av COVID-19. Hela vår produktion rullar på som vanligt.

Skräddarsydda gåvorHos IGO-Post har ni möjligheten att skräddarsy era gåvor. Hur fungerar det och vad är alternativen? Vi förklarar detta och lite till nedan!


Vilka produkter kan skräddarsys?
Alla produkter går att finna här

Varför kan inte alla produkter skräddarsys?
Hos IGO-Post trycker vi på produkter med 12 olika tryckmetoder. För tillfället erbjuder vi möjligheten att skräddarsy produkter med följande tryckmetoder: lasergravering, digitala fullfärgstryck och sublimation.

Hur levererar vi namnlistan?
Då ni skaffar produkter som kan skräddarsys med individuella tryck gör ni ett gott val, som med största säkerhet gör att gåvan uppskattas ännu mer av mottagaren. Från vår sida önskar vi förstås trycka produkterna i bästa möjliga kvalitet. Detta gör att ni kan ge en gåva som sparas en lång tid framöver.

Som en följd av detta önskar vi namnen i följande format, Excel eller .txt-fil:

Som en Excel-fil:
- Ett namn per cell
- Namnen under varandra i kolumn A
- Ingen formatering

Som Excel-fil för kläder:
- Ett namn per cell
- Namnen under varandra i kolumn A
- Relevant storlek efter namnet i kolumn B
- Ingen formatering

Som namnlista i .txt-fil:
- Namn till vänster
- Ett namn per rad, följt av Enter

OBS!
Använd stora/små bokstäver som ni själva önskar. Namnen trycks/graveras så som de har skickats in av er i er Excel-, eller .txt-fil. Vänligen kontrollera därför namnen noga innan ni skickar er lista. Vi kan inte kontrollera namnen åt er, utan de trycks exakt som i filen.

Ladda upp er fil
Lägg till era produkter i er kundvagn och fortsätt med er beställning. Tryck på ”Ladda upp logotyp eller text”-knappen. Välj sedan “Bläddra” och ladda upp er Excel- eller .txt.fil med namn.


Namn med text
Ni kan förstås också välja att låta trycka namn med text, t.ex. Tack Emma eller Grattis på födelsedagen Lucas. Det som ingår i er Excel- eller .txt-fil trycker vi på produkterna.

Tryckprov utan kostnad
Ni kommer att få ett kostnadsfritt digitalt tryckprov av er produkt. Vi kan dock inte tillhandahålla tryckprov med varje enskilt namn. Därav sänder vi alltid tryckprovet gjort med det längsta namnet (flest tecken inklusive mellanslag).

Hur är dessa produkter förpackade?
Vi packar dessa produkter enligt era önskemål. Beställer ni t.ex. 100 pennor lasergraverade med individuella namn, kan dessa packas enskilt i en ask. På asken kan vi sedan lägga ett klistermärke med namnet som har graverats på pennan. Asken kan enkelt beställas i kombination med pennan. Denna valmöjlighet kommer upp då ni lägger till produkter i er kundvagn.

Önskar ni era produkter inslagna i gåvopapper? Se möjligheterna här!

Önskar ni ett standardtryck i fullfärg på era produkter? Se alternativen här!

Ha ni frågor angående skräddarsydda produkter eller att ladda upp er namnfil, eller önska ni allmänt mer information eller personlig rådgivning? Vänligen kontakta oss, vi hjälper gärna till!

E-mail: order@igopost.se
Tel: 08-505 000 50"

Har du frågor eller önskar hjälp, ta kontakt med oss på:

08 505 000 00
Alla vardagar från 8:00 - 16:00

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj