75 års erfarenhet
Vi vet vad som fungerar
500 000 nöjda kunder
Är du nästa?
Få ett varuprov
Under 30 kr är gratis!
0

Inlämning av digitala filer

Om du beställer produkter med tryck av logotyp, text eller bild föredrar vi att ta emot filer  som .ai eller .eps filformat. Om detta inte är möjligt, ber vi dig att kontakta vår kundservice så vi kan finna en lösning.

Du kan skicka din order med digitala filer till info@igoromo.se eller per post till din kontaktperson.   Om detta inte är möjligt, ber vi dig att kontakta vår kundservice.

Vad som är grafiskt accepterat:
• digitala filer
• skarpa svart/vita exemplar
• professionellt tryckt brevpapper (ej kopia eller dekal) med din logotyp och/eller speciellt typsnitt (utan skuggor)

Färg och typsnitt
För beställningar med endast text- vänligen ange ett standard typsnitt genom att ange den motsvarande bokstaven från schemat nedanför. Vänligen ange också den önskade tryckfärgen. Om du väljer en annan färg än standardfärgerna, ska du ange önskad PMS-färg (för en digital färgguide, besök www.igopost.se/pms) så kommer vi att försöka matcha den färgen så nära på som möjligt.

Om du inte anger önskat typsnitt eller färg kommer vi välja, efter bästa förmåga, en som passar dig. Vi kommer alltid att trycka din text/logotyp så att du får bästa möjliga placering och storlek för att du alltid ska få och ge den bästa “Experience of Giving”!

Har du frågor eller önskar hjälp, ta kontakt med oss på:

08 505 000 00
Alla vardagar från 8:00 - 16:00

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj