75 års erfarenhet
Vi vet vad som fungerar
500 000 nöjda kunder
Är du nästa?
Få ett varuprov
Under 30 kr är gratis!
0

EN FIN GEST MED SPECIALERBJUDANDEN The Experience of Giving!


Dra fördel av våra specialerbjudanden

Utöver våra redan mycket prisvärda företagspresenter och reklamartiklar har vi regelbundet specialerbjudanden. Vi håller våra kunder och kontakter informerade om detta via vår hemsida, nyhetsbrev eller sociala medier som Facebook och Twitter.

Missa inte våra erbjudanden. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!
Vill du vara säker på att inte missa ett bra erbjudande? Registerera dig till vårt nyhetsbrev. Där uppdaterar vi dig inte bara om våra erbjudanden, utan också den senaste utvecklingen av företagspresenter, reklamartiklar och trenderna i branschen.

Konkurrenskraftiga priser och smart shopping
IGO köper in produkter direkt från tillverkaren och trycker i vårt eget tryckeri. Därför kan vi garantera konkurrenskraftiga priser. Alla priser (exklusive moms) listas separat. Vi har inga extra kostnader för orderhantering, administration, packning eller specialfärger i trycken. Inga ovälkomna överraskningar!

Begär en offert för större beställningar
För större beställningar med fler produkter än vad som är listat i pristabellen, rekommenderar vi att du begär en offert så skickar vi ett bra erbjudande inom kort.

Har du frågor?
Kontakta vår kundservice! Vi hjälper gärna till.
E-mail: info@igoprofil.se
Telefon: 08-505 000 00

Har du frågor eller önskar hjälp, ta kontakt med oss på:

08 505 000 00
Alla vardagar från 8:00 - 16:00

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj