75 års erfarenhet
Vi vet vad som fungerar
500 000 nöjda kunder
Är du nästa?
Få ett varuprov
Under 20 kr är gratis!
0
08-505 000 00 08:00 – 16:00Ring upp
September har blivit IGO Green! Kolla in vårt hållbara sortiment och se hur vi planterar 5 000 träd med dig.

Corporate social responsibility

Hos IGO har man tagit många initiativ för att förbättra vardagen för både anställda, samhälle och miljö. Härunder kan du läsa mer om våra projekt runtom Europa.

Människor
Människor och samhälle är något IGO fokuserar på i sin dagliga verksamhet. De grundläggande värderingarna IGO uppskattar hos sina anställda är ambition, uppmärksamhet, ärlighet och pålitlighet. Våra anställda reflekterar samma mångfald som går att finnas i samhället, och genom sin kunskap, erfarenhet och talang bidrar varje individ till att berika vår organisation.

I många år har IGO haft ett nära samarbete med Senzer i Holland, som stödjer människor med sämre arbetsmöjligheter. IGO erbjuder människor med yrkeshandikapp och människor som genomgår ett återanpassningsprogram meningsfulla aktiviteter på dagtid i en trevlig arbetsmiljö.

IGO månar om sina anställdas hälsa och vitalitet. För att upprätthålla vår framgång, utvecklas vi konstant, både på individnivå och som organisation. Därför erbjuder vi våra anställda olika fortbildningsmöjligheter, vilket ökar både arbetsglädjen och kunskapen inom företaget.

Arbetsförhållanden och säkerhet inom företaget är såklart en av våra viktigaste frågor. Vi uppskattar också den inställningen hos våra nationella och internationella leverantörer. Vi strävar efter att göra våra normer och värderingar angående arbetsförhållanden, säkerhet och mänskliga rättigheter kända världen över. Vi vill försäkra oss om att våra produkter är rättvist producerade under goda arbetsförhållanden.

Miljö
IGO har också startat olika miljörelaterade projekt. Vi har installerat LED-belysning på olika avdelningar. Dessutom styrs många av våra lampor av rörelsesensorer, vilket innebär att ljuset automatiskt stängs av när ingen befinner sig i rummet. IGO deltar också i “Warm sweater day” ett holländskt initiativ för energibesparing. Under en dag sänker vi termostaterna och de anställda har istället på sig lite mer kläder.

IGO källsorterar papper, och i kontor med egen matsal undviker vi att använda frityrolja. Utöver detta har IGO också en cykelplan för att stimulera användandet av cykel istället för bil på vägen till jobbet. Slutligen har IGO på sitt huvudkontor i Holland laddstationer för elbilar. Det gör att anställda och gäster kan ladda sina hybrid- eller elbilar och använda dem optimalt.

Vinst
IGO är ett vinstdrivande kommersiellt företag.

Har du frågor eller önskar hjälp, ta kontakt med oss på:

08 505 000 00
Alla vardagar från 8:00 - 16:00

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj