Personlig rådgivning
Snabbast leverans

Filtrera

Säkerhetskläder med tryck

Med våra säkerhetskläder kommer både era kunder och företag att sticka ut ur massorna. Speciellt i rusningstrafik är det viktigt att vara synlig. Gör era kunder synliga med reflekterande kläder.
  • SafetyFirst säkerhetsväst

    SafetyFirst säkerhetsväst

    (0)
    Från32,00 kr per st.
    Uträkna pris
Inga resultat med dessa sökkriterier.
Bra Baserat på 189 recensioner

Säkerhetsvästar med tryck - för dig som tar det säkra före det osäkra

Säkerhet spelar en viktig roll när det kommer till dina anställdas och kunders välmående. Om du vill deras bästa borde du se till att de kan synas ordentligt vid arbetsrelaterade aktiviteter utomhus eller på vägen. Därför har vi på IGO-POST flourecerande jackor, västar och kepsar med reflexdetaljer. Med dessa uppmärksammande kläder och med säkerhetsvästar med tryck blir både trafikanter och din kampanj klart synliga!

Säkerhetsvästar med tryck för optimal trafiksäkerhet

Säkerhetsvästar har blivit en viktig del av Europeisk trafiksäkerhet. I många Europeiska länder är det till och med lag på att ha en eller flera säkerhetsvästar i bilen om olyckan skulle vara framme längs vägen och det blir problem med bilen. Säkerhetsvästar med tryck är därför smarta reklamartiklar eftersom alla behöver dem. Säkerhetsvästar med tryck kommer göra din logotyp eller företagsnamn rättvisa. Dessutom kan säkerhetsvästar utmärkt kombineras med andra säkerhetsprodukter.

Säkerhetsvästar med tryck för alla åldrar

Säkerhetsvästarna finns i flourecerande gul eller orange. Våra säkerhetsvästar med tryck är producerade i enlighet med Europeisk standard och ger också extra säkerhet tack vara de två breda reflexbanden. Utöver säkerhetsvästar med tryck för vuxna erbjuder vi också säkerhetsvästar med tryck för barn. Dessa säkerhetsvästar med tryck ökar såklart barnens säkerhet under utomhusaktiviteter.

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj