Personlig rådgivning
Snabbast leverans

Filtrera

Glas med tryck

Glas med tryck gör ert budskap kristallklart. Allt från ölstop till praktiska godisskålar. Glasprodukter är speciellt populära inom restaurangbranschen, men också inom sjukvården och på kontor. Välj ur vårt breda sortiment och exponera ert brand med att utbringa ett skål.
 • Ölkrus L 400 ml

  Ölkrus L 400 ml

  (0)
  Från16,00 kr per st.
  Uträkna pris
 • Ölstop Munich

  Ölstop Munich

  (0)
  Från18,00 kr per st.
  Uträkna pris
 • Ölglas 250 ml

  Ölglas 250 ml

  (0)
  Från9,53 kr per st.
  Uträkna pris
 • Bouquet Vinglas 290 ml

  Bouquet Vinglas 290 ml

  (0)
  Från32,81 kr per st.
  Uträkna pris
 • Longdrinkglas

  Longdrinkglas

  (0)
  Från8,55 kr per st.
  Uträkna pris
 • Ölglas 350 ml

  Ölglas 350 ml

  (0)
  Från12,19 kr per st.
  Uträkna pris
 • Claret Champagne glas

  Claret Champagne glas

  (0)
  Från17,97 kr per st.
  Uträkna pris
 • Ölkrus XL 540 ml

  Ölkrus XL 540 ml

  (0)
  Från43,55 kr per st.
  Uträkna pris
 • Candy Jar

  Candy Jar

  (0)
  Från40,00 kr per st.
  Uträkna pris
Inga resultat med dessa sökkriterier.
Utmärkt Baserat på 194 recensioner

Glas med tryck för optimal marknadsföring

Genom att servera en drink i ett vinglas med tryck, ölglas med tryck eller dricksglas med tryck hamnar ditt företagsnamn i fokus omedelbart. I cateringbranschen är glas med tryck det ultimata marknadsföringsverktyget. På en fest, på terrassen eller på bordet kan ett glas med logotyp verkligen stå ut bland mängden. Du kan välja att få ditt namn eller logotyp tryckt i enkelt svartvitt, eller så kan du få dina glas tryckta med ett iögonfallande fullfärgstryck.

Glas med tryck kan användas överallt

Dricksglas med tryck används inte bara i cateringbranschen. På bland annat skolor, sjukhus och företag serveras också ofta dryck i glas med tryck. Kaffe och te serveras gärna i koppar eller muggar tryckta med logotyp. Med tryckta glas och porslin med tryck blir ditt namn sett gång på gång i många år framöver.

Glas med tryck är tidlösa företagspresenter

Företagspresenter av glas är tidlösa och därför mycket populära. Glasartiklar är en glädje båda att ge och att få, vilket gör glas till en bra present. En vacker glaskaraff är ett exempel på en fin gåva som passar i alla hem. En karamellburk i glas med tryck kan ges bort fylld med alla möjliga överraskningar inuti. Glas med tryck och andra glasföremål med tryck packas självklart säkert för transport.

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj