Personlig rådgivning
Snabbast leverans

Filtrera

Visitkortshållare med tryck

Dela ut era visitkort ur en vacker korthållare, försedd med er logga. En stilig gåva som troligtvis används upprepade gånger. Välj ur vårt breda sortiment.
 • Carta korthållare

  Carta korthållare

  (0)
  Från13,24 kr per st.
  Uträkna pris
 • CreditPouch korthållare

  CreditPouch korthållare

  (0)
  Från10,03 kr per st.
  Uträkna pris
 • Car dokumentmapp

  Car dokumentmapp

  (0)
  Från14,85 kr per st.
  Uträkna pris
 • RFID Patrol portmonnä

  RFID Patrol portmonnä

  (0)
  Från15,42 kr per st.
  Uträkna pris
 • BrightCards korthållare

  BrightCards korthållare

  (0)
  Från6,62 kr per st.
  Uträkna pris
 • Blackstar plånbok

  Blackstar plånbok

  (0)
  Från14,04 kr per st.
  Uträkna pris
Inga resultat med dessa sökkriterier.
Utmärkt Baserat på 192 recensioner

Visitkortshållare med logotyp

De dagar när du behövde leta en evighet efter adresser, hemsidor eller kontaktpersoner är ett minne blott när dina visitkort är prydligt sorterade i en visitkorthållare med logotyp. Bekvämt och välorganiserat. IGO erbjuder massor av kontorstillbehör, inklusive olika typer av korthållare. Korthållare är kompakta, lätta att bära med sig och en visitkorthållare med logotyp utgör dessutom en ovärderlig och praktisk reklamartikel. Med en visitkorthållare kan du alltid ha de kontaktuppgifter du behöver med dig i fickan.

Dela ut dina egna visitkort från en korthållare med logotyp

En visitkorthållare med logotyp är inte bara användbar för att spara dina företagskontakters visitkort i, men också för att ha dina egna visitkort i. Med en korthållare med logotyp har du alltid ditt visitkort nära till hands att dela ut till kunder eller företagskontakter och snabbt dela dina kontaktuppgifter. Dessutom, istället för att leta efter lösa visitkort i väskan, kan du lämna ett mer professionellt intryck när du lämnar över ditt visitkort från en visitkortshållare med logotyp.

Visitkorthållare med logotyp som giveaway på mässor

Visitkorthållare med logotyp är populära produkter eftersom de är praktiska och används ofta. Du kan också välja mellan flera olika sorters korthållare till riktigt bra priser. Därför är korthållare med logotyp den perfekta reklamartikeln att dela ut på mässor. Du kan också välja att dela ut miniräknare med tryck eller musmattor med tryck men det fina med en visitkorthållare med logotyp är att du kan dela ut dem med ditt visitkort i. På så sätt blir du ihågkommen av besökarna och dina kunder.

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj