Personlig rådgivning

Snabbast leverans

Filtrera

Produkter för hemmet med tryck

Skapa stämning hemma hos era kunder med våra hemdekorationer. Ge t.ex. doftljus försedda med ert företagsnamn eller ett vacket väggur i era företagsfärger. Dessa gåvor är praktiska och behåller sin charm länge, vilket gör dem till effektiva marknadsföringsverktyg.
Visa antal
1 - 12 av 19 synliga produkter
Inga resultat med dessa sökkriterier.

Dekorativa företagspresenter och funktionella företagspresenter med logotyp

Företagspresenter med tryck och reklamartiklar med logotyp är effektiva marknadsföringsmedel för att dra uppmärksamhet till ditt företag, varumärke eller produkt. Vissa produkter lämpar sig perfekt som företagspresenter som passar bra i en kontorsmiljö, och vissa produkter är personligare och passar bättre till kundens hem. Vi har också många företagspresenter som kan bli iögonfallande både i hemmet och på jobbet.

Dekorativa företagspresenter med tryck som praktiska tillbehör i hemmet

Tillbehör till hemmet spelar en viktig roll för design och atmosfär i hemmiljön. Tillbehör till hemmet kan bidra till en mysig atmosfär och behöver inte nödvändigtvis vara praktiska men att välja dekorativa produkter är också en fråga om tycke och smak. För att vara säker på att du ger bort en present som uppskattas kan du välja en funktionell företagsgåva som reflekterar din närvaro på ett trevligt och dekorativt sätt i dina kunders hem.

Dekorativa företagspresenter med tryck

I vårt sortiment hittar du många tillbehör till hemmet som är både dekorativa och praktiska. Dessa produkter är perfekta som företagspresenter till dina kunder och företagskontakter. Till exempel passar en väggklocka, en väderstation eller en fin lampa bra in i hemmiljön. Du kan också vinna en plats i dina kunders hem med mindre gåvor som skapar atmosfär, som till exempel doftljus med tryck.

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj