Just nu bjuder vi på startkostnaden på alla beställningar och som vanligt - alltid fri frakt!

Filtrera

Spel med tryck

Ge kunderna en utmaning med ett spel eller pussel, försett med er logga. Vårt sortiment inkluderar allt från dominobrickor till jongleringsbollar. Ett förmånligt spel fungerar bra som giveaway på mässor och andra evenemang.
Visa antal
1 - 12 av 22 synliga produkter
Inga resultat med dessa sökkriterier.

Ett spel med logotyp - en lekfull företagsgåva

Vill du att dina kunder ska underhålla sig med ett bra tidsfördriv under sin fritid, som samtidigt påminner dem om ditt företagsnamn? Hos IGO-POST kan du välja bland massor av tryckta spel. Ett träspel med logotyp eller ett resespel med tryck kan lätt tas med på semestrar eller företagsresor. Med ett spel med tryck riktar du fokus direkt på din verksamhet eller ditt varumärke under avslappnande stunder och under informella sammanhang.

Spel med tryck i olika design

Utbudet av spel med tryck är väldigt varierande. Du kan välja mellan spel som domino, fyra-i-rad, eller en klassisk giveaway som ett pussel. Kortspel är alltid lika populära. Vi erbjuder kortspel med tryck på kartongen, så väl som på korten. På detta vis, visas ditt namn och din logotyp väldigt många gånger under ett spel. Du kan också marknadsföra dig lekfullt med gosedjur.

Överraska dina kunder med ett taktiskt drag: ge bort ett spel med logotyp

När du tänker på presentartiklar så tänker du kanske på en nyckelring eller godis. Ett spel med tryck är troligen inte det första som slår dig. Därför är det överraskande och originellt, att få ett spel med eget tryck. Utöver den vänskapliga gesten, så ger du dessutom bort en möjlighet till avslappning, när du ger bort ett spel med reklamtryck. Du har kanske en kampanj som passar perfekt med en av våra spel med reklamtryck. Sikta på win-win-situationer, bestäm strategier eller spela med i tävlingen. Tänk kreativt när du bygger upp din reklamkampanj och fortsätt vinna över kunder.

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj