75 års erfarenhet
Vi vet vad som fungerar
500 000 nöjda kunder
Är du nästa?
Få ett varuprov
Under 20 kr är gratis!
0
08-505 000 00 08:00 – 16:00Ring upp
September har blivit IGO Green! Kolla in vårt hållbara sortiment och se hur vi planterar 5 000 träd med dig.

Filtrera

Ballonger med tryck

En ballong försedd med ert företagsnamn eller logga blir garanterat sedd. Ballonger kan användas vid många tillfällen, såsom mässor eller tävlingar. Tack vare sitt attraktiva pris är ballonger en lättillgänglig reklamprodukt. Beställ era ballonger här.
 • Ballonger 35 cm

  Ballonger 35 cm

  (0)
  • Från: 1.000 st
  • Spara upp till 35%
  • Material: Latex
  Från0,60 kr per st.
  Uträkna pris
 • Principe Ölglas 370 mlNyhet

  Principe Ölglas 370 ml

  (0)
  • Från: 50 st
  • Spara upp till 52%
  • Material: glas
  Från28,13 kr per st.
  Uträkna pris
Inga resultat med dessa sökkriterier.
Utmärkt Baserat på 200 recensioner

Personliga och unika ballonger för en festligare kampanj

Reklamballonger är oundvikligen en del av fester och firanden. Ballonger och nöjen går hand i hand och följaktligen är associationen mellan ballonger och festligheter omedelbar. Reklamballonger kan användas på många olika typer av evenemang och aktiviteter och du kan skapa färgstarka och roliga dekorationer med ballonger som ballongfigurer eller ballongbågar. Med billiga, unika ballonger med tryck finns oanade möjligheter till marknadsföring i din nästa kampanj.

IGO-POST ordnar unika ballonger med tryck till varje tillfälle

Har du planerat in ett öppet hus? Firar ditt företag jubileum eller en annan stor händelse? Ska ni ha personalfest eller ska ditt företag representeras på mässa eller andra evenemang? Låt trycka din logotyp på billiga ballonger, både i marknadsföringssyfte och för att reklamballonger också fungerar utmärkt som färgsprakande dekoration. Våra ballonger finns i alla möjliga färger, inklusive metallic-färger och är gjorda i ren latex för att hålla god kvalitet. Hela vårt sortiment av ballonger är lämpliga för att fyllas med heliumgas och väl uppblåsta håller de sig i ca åtta timmar.

Satsar du på en färgsprakande och inbjudande kampanj? Beställ unika och prisvärda ballonger idag!

Reklamballonger med logotyp är optimala för att marknadsföra ditt företagsnamn eller varumärke. Ballonger med tryck hör kanske inte hemma i kategorin företagspresenter men är utmärkta som giveaways eller presentartiklar, som alternativ till nyckelringar eller tändare med logotyp. Ballonger för med sig ditt budskap och ballonger med unika tryck informerar ögonblickligen alla som ser dem om vem eller vad det gäller. Nå ut längre i din kampanj med billiga, unika ballonger. Utan extra insats från din sida kan ditt budskap spridas effektivt och lekande lätt. Låt trycka ditt företagsnamn eller logotyp på ballonger till bra priser och dela ut på olika evenemang. Beställ idag!

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj