Just nu bjuder vi på startkostnaden på alla beställningar och som vanligt - alltid fri frakt!

Filtrera

 • Färg
 • Pris (SEK)
  Från
  Till

  Summan till vänster måste alltid vara lägre än summan till höger

 • Lägsta kvantitet

  Summan till vänster måste alltid vara lägre än summan till höger

 • TrustScore
 • Material
  • Mer
 • Kapacitet
  • Mer
 • Bläckfärg
 • Typ

Touchprodukter med tryck

I vårt sortiment har vi touchpennor i olika modeller. Allt fler har behov av dessa och samtidigt ökar efterfrågan av dessa som företagsgåvor. Med endast ett klick kan ni enkelt byta mellan papper och touchscreen. Om ni vill försäkra er om en god investering så förse touchpennan med er logga.
Visa antal
1 - 12 av 18 synliga produkter
Inga resultat med dessa sökkriterier.

Touch-pennor med tryck för enkel navigering på pekskärmar

Överallt ser du människor som sitter med smartphone och skriver meddelanden supersnabbt och navigerar runt på små digitala tangentbord, men dessa små tangentbord är inte lika lätt för alla att manövrera på. Folk med stora händer till exempel kan ha svårt att navigera snabbt och skriva meddelanden på pekskärmar. Touch-pennor är lösningen på detta problem. En touch-penna med gummitopp låter dig använda tangentbordet med snabbhet och precision.

Touch-pennor med tryck för en trendig kampanj

Touch-pennor är väl använda smartphonetillbehör. Förutom pekskärmsfunktionen kan touch-pennor också användas till att skriva vanligt med. Touch-pennor med tryck ät därför mycket populära reklamartiklar. När du trycker din logotyp eller företagsnamn på touch-pennor så ger du bort en högt önskad och konkret reklamgåva. Användbara reklamartiklar och företagspresenter används intensivt och behålls en lång tid framåt och en touch-penna med logotyp är ett utmärkt exempel på en sådan.

Efterfrågan ökar på touch-pennor. Tryck på touch-pennor professionellt hos oss!

Under kategorin skrivredskap hittar du pennor i många olika modeller, storlekar och prisklasser. Efterfrågan på multipennor med logotyp, speciellt touch-pennor med tryck, ökar stadigt. Det är skäl nog för IGO-POST att utöka sitt utbud. Vill du skapa en framgångsrik kampanj? Kolla in vårt iögonfallande och breda sortiment touch-pennor med tryck. Om du vill se en förhandsvisning av en touch-penna med din logotyp kan du använda LogoView verktyget. Du hittar knappen på alla produktsidor på vår hemsida.

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj