Personlig rådgivning
Snabbast leverans

Rotring-pennor med tryck

Perfektionistisk kompetens. Oavsett när en kreativ idé föds, är en Rotring aldrig långt borta. Skrivredskapen med sin röda ring övertygar med sin tekniska precision och funktionalitet. Produkterna ligger perfekt i handen utan att kompromissa med pennans kvalitet. En imponerande present, och inspiration till speciella kundrelationer.
Utmärkt Baserat på 192 recensioner
Utmärkt Baserat på 192 recensioner

Pennor från Rotring med tryck – en speciell gåva

Om du har funderat på att använda pennor i en reklamkampanj, men inte vill använda vilken penna som helst är Rotrings pennor med tryck ett utmärkt val. Rotringpennor med tryck uttrycker proffsighet och kreativitet. Det är en oslagbar kombination med vilken du definitivt kan etablera din identitet. Rotrings rit- och skrivredskap kan kännas igen på deras röda ring. En vacker detalj som passar in på både pennans namn och karaktär.

Letar du efter pennor av hög kvalitet? Beställ Rotrings pennor med tryck

Pennor från Rotring är högkvalitativa pennor tillverkade i Tyskland och signifierar perfektionistisk kompetens Rit- och skrivredskap med den karakteristiska röda ringen övertygar med sin tekniska precision och funktionalitet. En Rotring med logotyp är gjord för att utföra sina uppgifter med absolut perfektion. En Rotringpenna med tryck är inte vilken penna som helst, utan en penna med karaktär.

Inspirera speciella företagskontakter med pennor med tryck från Rotring

Rotrings pennor med tryck av din logotyp eller företagsnamn är fina företagspresenter. Du kan också låta trycka Rotringpennan med en persons namn och göra det till en än mer personlig gåva vid till exempel en årsdag, examen eller när ett viktigt dokument ska signeras. Se vårt utbud av Rotring skrivredskap och upplev deras kreativitet och klass. Letar du efter andra märkespennor? Se pennor från Parker eller Ritter i vårt sortiment.

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj