Personlig rådgivning
Snabbast leverans

Filtrera

Waterman-pennor med gravyr

Från märket WATERMAN får du de mest stilfulla och sofistikerade skrivredskapen på marknaden. Design, utförande, elegans och lyx hittas i deras innovativa produkter. Avancerade verktyg och tekniker resulterar i överlägsen skrivkomfort. Marknadsför ert namn och företag med den franska stilfullheten och imponerande kvalitén från Waterman. Produkterna kommer att lämna ett bestående, positivt, intryck hos kunder och affärskontakter. Välj en av våra tidlösa modeller, som finns i varierande prisklasser.
 • Waterman Hemisphere Essential10% rabatt

  Waterman Hemisphere Essential

  (0)
  Från331,00 kr 297,90 kr per st.
  Uträkna pris
Inga resultat med dessa sökkriterier.
Utmärkt Baserat på 192 recensioner

Filtrera

 • Waterman Hemisphere Essential10% rabatt

  Waterman Hemisphere Essential

  (0)
  Från331,00 kr 297,90 kr per st.
  Uträkna pris
Inga resultat med dessa sökkriterier.
Utmärkt Baserat på 192 recensioner

Waterman pennor som exklusiva företagsgåvor

Waterman är ett välkänt och uppskattat varumärke med hög kvalitet. Waterman har tillverkat originella och välskrivande skrivredskap sedan 1883, tack vare en en kombination av nyskapande, design och hantverk. Waterman pennor är därför eftertraktade och väldigt uppskattade.

Waterman pennor, mer än bara pennor

Kanske har du en favoritpenna som du föredrar att skriva med, t ex en Prodir penna. I de flesta fall är det inte möjligt att fortsätta använda en penna när bläcket tagit slut. När du en gång har börjat skriva med Waterman pennor, kommer du aldrig att byta tillbaka igen. Din Waterman penna blir din favoritpenna. Waterman pennor levereras med en patron som innehåller högkvalitetsbläck. Patroner för Waterman pennor kan köpas hos välrenommerade pappershandlare, precis som patroner för Parker pennor och Cross pennor. Detta gör att du kan använda samma Waterman penna i flera år.

Waterman pennor som varaktiga företagsgåvor

Övertyga dig själv genom att beställa en Waterman penna från vår samling. Då vet du med säkerhet att du ger en företagsgåva med riktigt hög kvalitet. Om du vill ge dina mest värdefulla kunder en stilig företagsgåva, är en Waterman penna förmodligen perfekta presenten för att visa dem uppskattning. Med etsning, tryck eller lasergravyr av ditt namn eller logotyp på Waterman pennor och askar, kommer ditt meddelande att ses av dina kunder i många år framöver.

 Vi använder cookies för att förbättra användarupplevelsen på denna webbsidan. Våra cookies samlas ingen information och lagrar ingen personlig data så som namn och mailadresser.
 Jag accepterar  Ändra inställningar  Avböj